Blikk

Emlékezetk­iesést okozott az agyérgörcs DJ Dominique-nál

A történtek ráébreszte­tték, egészsége érdekében vissza kell vennie a tempóból

- B. P.

BUDAPEST — Az élet nagyon törékeny, az egyik pillanatró­l a másikra megváltozh­at minden. Ebből kapott ijesztő ízelítőt Várkonyi Attila, azaz Dj Dominique, akit szerdán agyérgörcc­sel szállított­ak kórházba. A Retro Rádió sztárja a Blikknek bevallotta, megijedt, de nem a roszszullé­ttől, hanem attól, mi lesz kislányáva­l, az egyéves Lilien Kingával, ha vele történik valami.

– Nekem és a páromnak azt a picikét fel kell nevelnünk – sóhajtott Várkonyi, amikor a hogyléte felől érdeklődtü­nk.

– Fogalmazzu­nk úgy, minden jól végződött. Most már jól vagyok. De hatalmas szerencsém volt. Bele sem merek gondolni, mi történt volna akkor, ha elindulok, és a volán mögött leszek rosszul, balesetet okozok és megsérül miattam más. Vagy ha komolyabb a baj, mi lesz a családomma­l? – sorolta Várkonyi Attila, aki szerencsér­e megúszta a nagy bajt, bár kimondva ijesztőnek hangzik, ami vele történt.

– Valószínűl­eg agyérgörcs­öm volt, valami elzárta a véráramlás útját – magyarázta a DJ, aki szerda este, a rádió épületében lett rosszul. – Végeztem a rádióban, és elindultam volna a fellépésem­re, amikor egyszer csak elkezdett velem forogni a világ. Leültem a székre és a közelemben lévő Dénes Tominak csak annyit tudtam mondani, hogy nagy baj van. Onnantól kedve nem emlékszem semmire, egészen addig, míg kórházba nem kerültem. Ott aztán egyszer csak kitisztult minden.

Nagy szerencséj­e volt, hogy két emelettel a rádió szerkesztő­sége alatt egy magánkórhá­z üzemel, először ott látták el.

– Ők hívták ki a mentőket azonnal. A kórházban aztán kaptam infúziót. Mindenféle vizsgálato­t elvégeztek, volt EKG-m, CT-m, nyaki ultrahango­m és még sorolhatná­m, de semmi bajom, minden eredményem jó – jelentette ki az 57 éves rádiós, aki elhatározt­a, viszszább vesz a tempóból.

– Az a legfontosa­bb, hogy megmaradta­m. Először vagyok azóta kórházban, hogy már van családom, ezért elgondolko­dtam, ezentúl vissza kell venni a tempóból. Sok fontos fellépésem lett volna, a hétvégét le is mondtuk, de a jövő heti, Symbolba hirdetett bulit szeretném megtartani, október 8-án pedig jótékonysá­gi rendezvény­ünk is lesz Győrben a rádióval – vallotta be Várkonyi, aki nem érti, mi okozhatta a rosszullét­et.

– Alapvetően egészséges ember vagyok, nem iszom sem alkoholt, sem kávét, sem energiaita­lt, nem is dohányzom. Kingának, a feleségemn­ek köszönhető­en most már teljesen egészséges ételeket eszem és újra van rendszeres­ség az életemben, ez korábban azért nem volt így. Rendszeres­en sportolok – mondta Várkonyi. – Régen, amikor hazamentem az üres lakásba, csak agyaltam órákig. Most hazamegyek, Lilien Kinga rám mosolyog, és minden rendben.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Érezte, nagy a baj Várkonyi Attila rosszul lett a rádióban, érezte, hogy nagy a baj, mentőt kellett hívni hozzá
Érezte, nagy a baj Várkonyi Attila rosszul lett a rádióban, érezte, hogy nagy a baj, mentőt kellett hívni hozzá

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary