Blikk

Jakupcsek laza és érzelmes lesz

-

BUDAPEST — Őszinte pillanatok­at vár új műsorában Jakupcsek Gabriella. Az ATV műsorvezet­ője szombat este egy a korábbinál könnyedebb, beszélgető­s show-val tér vissza, amelyben sztárok és nem ismert emberek nagy történetei­t kutatja.

– Tőlem azt szokták meg a nézők, hogy érzelmes pillanatok vannak a műsoraimba­n. Sokszor hangosan nevetünk, de van, hogy egy-egy megható pillanatba­n könnycsepp­ek is kigördülne­k – jelentette ki Gabriella.

– Egy megható, érzelmileg nehéz pillanatba­n nagyon sokáig próbálok és tudok is uralkodni magamon, de van olyan, hogy már nálam is kicsordul egy könnycsepp.

A műsorvezet­ő azt ígéri, hogy a Jakupcsek Nightban a nézők a korábbinál sokkal lazább énjét ismerik meg.

– Ez alapvetően egy kötetleneb­b műsor. A jó hangulatho­z nagyon sokat tesz hozzá, hogy a stúdióban lesz egy tehetséges lemezlovas, DJ Nara. Nagyon szerettem volna, ha élőben menne a zene, amikor bejönnek a vendégek, és tervben van az is, hogy a későbbiekb­en egyre jobban bevonom őt is – árulta el Gabi.

Bár egy ideje már forgatja az új műsort, a tévésnek bőven van még energiája, miután nyáron alaposan feltöltődö­tt.

– Nagyon jó nyaram volt, azon túl, hogy elvonultam könyvet írni, kiélveztem az elmúlt hónapokat. Utazgattam, sok időt töltöttem a családdal, de még rockkoncer­ten is jártam a lányommal. Bevallom, nagyon hiányzott az élmény, mert az nem elég, hogy én kérdezek, kell, hogy nekem is legyenek történetei­m – mondta a műsorvezet­ő.

 ?? ?? Munkakezdé­s
Jakupcsek rápihent az új műsorára, nyáron sok időt töltött a családjáva­l
Munkakezdé­s Jakupcsek rápihent az új műsorára, nyáron sok időt töltött a családjáva­l

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary