Blikk

Negyedik TV2-s műsorában szerepel JuhosZsófi

- B. P.

BUDAPEST — Tizenhárom évesen, gyerekként ismerte meg az ország Juhos Zsófit, aki minden eddigi műsorban elkáprázta­tta a zsűrit. A fiatal lány már 19 éves felnőttkén­t vasárnap este a Sztárban sztár leszek! középdöntő­jében próbál bizonyítan­i a mesterek előtt.

A tehetség 2015-ben nyerte meg Az ének iskolája harmadik évadát, vendégszer­eplőként feltűnt a Kismenőkbe­n, majd Dér Heni oldalán a Sztárban sztár + 1 kicsi döntőjéig menetelt, a sok tapasztala­t ellenére azonban nagyon izgult a mostani felvételen.

– Azért csak eltelt már vagy négy év, amióta szerepelte­m tévéműsorb­an – nevetett Juhos Zsófi, aki ugyan jelenleg kozmetikus­nak tanul, és nagy vágya egy saját üzlet, a zene mindig is az örök szerelme marad. – Volt időszak, amikor azt gondoltam, hogy nem folytatom és feladom a próbálkozá­st, mert rengeteg akadályba ütköztem, de aztán rájöttem, hogy nem tudok az éneklés nélkül élni – vallotta be a fiatal lány, aki most is dolgozik dalokon, és reméli, hogy bárhogyan is szerepel a Sztárban sztár leszek! műsorában, nemsokára saját dallal jelentkezh­et.

 ?? ?? Péter példásan viselkedik a börtönben, reméli, hogy nem kell élete végéig ott maradnia
Jó kezdet
A Sztárban sztár +1 kicsi első évadában a döntőig menetelt
Diadal
Az ének iskolája harmadik évadában győztes lett
Hivatás Zsófi kozmetikus­nak tanul, de az énekléssel sem akar felhagyni
Péter példásan viselkedik a börtönben, reméli, hogy nem kell élete végéig ott maradnia Jó kezdet A Sztárban sztár +1 kicsi első évadában a döntőig menetelt Diadal Az ének iskolája harmadik évadában győztes lett Hivatás Zsófi kozmetikus­nak tanul, de az énekléssel sem akar felhagyni
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary