Blikk

Nótár Maryt a termete leplezte le

- Cs. H.

BUDAPEST — Igazán meglepődte­k az Álarcos énekes nyomozói, amikor Szulák Andreát találták a zombijelme­z alatt.

Ám nem a színésznő volt az egyetlen leleplezet­t a vasárnapi adásban, ugyanis az ítészek kijátszott­ák a Szuperkárt­yát, így a katicának ál- cázott Nótár Marynek is távoznia kellett az RTL Klub műsorából.

– Szerettem volna nyerni, de nem vagyok csalódott, amiért lelepleződ­tem – mondta lapunknak Mary.

– Hamar rájöttek, hogy én vagyok a katica. Ez azért lehetett, mert pár nap- pal korábban talál- koztam Szabó Zsó- fival, aki meg is jegyezte, hogy milyen picike vagyok. Bár nagyon komplex jelmezem volt, egy elektronik­a segítségév­el még gurulni is tudtam vele, de sajnos elárulta, hogy mekkora lehet a benne rejtőző híresség. Nagyon élveztem a műsort, csak a páromat avattam be a titokba, de egy idő után feltűnt a zenekaromn­ak is, hogy sokszor eltűnök.

Az énekesnőve­l ellentétbe­n a nyomozókna­k elképzelés­ük sem volt, hogy ki lehet a zombi, ezért mindannyia­n meglepődte­k, amikor meglátták Szulák Andreát.

– Bár nem nézek tévét, így az előző évadokat nem láttam, de a lányom, Rozina nagyon szereti, ezért is gondoltam, hogy belevágok ebbe a laza, aranyos műsorba – mesélte Szulák, aki még lányának sem árulta el, hogy mire készül. – Nagyon jót szórakozta­m azon, hogy a nyomozók nem ismertek fel, ez elismerés, ráadásul úgy, hogy Szandival nagyon jó barátok is vagyunk.

 ?? ?? Katica
Nótár Maryt elrejtette jelmeze, de termete elárulta
Katica Nótár Maryt elrejtette jelmeze, de termete elárulta
 ?? ?? Zombi Szulák Andrea lánya szereti a műsort, ezért vágott bele
Zombi Szulák Andrea lánya szereti a műsort, ezért vágott bele

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary