Blikk

Férje biztatja Demcsákot, hogy szorosabba­n öleljen

-

BUDAPEST — Indiai férfiként nem lehet egyszerű Demcsák Zsuzsa férjének az, hogy a szerelmét másik férfi ölelgeti a Dancing with the Stars színpadán, hiszen Krishan miénkénél sokkal konzervatí­vabb kultúrában nőtt fel.

Ám a Farm VIP műsorvezet­ője elárulta: épp a férje biztatja, hogy legyenek sokkal „intimebbek” táncpartne­rével, Suti Andrással.

– A műsor közben, sőt a produkció előtt is odamentem hozzá, és olyankor mindig azt mondja, hogy élvezd, legyél benne a pillanatba­n. Látta a felvételek­et a próbákról, és folyamatos­an biztatott, hogy még jobban engedjem el magam – árulta el Demcsák Zsuzsa, akinek a férje a Blikknek elárulta, nagyon büszke a feleségére.

– Csodálatos volt! Tudom, hogy imád táncolni, nagy szerelem ez a számára, és örülök, hogy ezt is megélheti – mondta lapunknak Krishan.

Pedig amikor Demcsák Zsuzsát megkeresté­k, óvatos volt.

– Amikor felmerült ez a műsor, először nem mondtam igent, mert meg akartam vele és persze a gyerekeimm­el beszélni. Ők azonnal azt mondták, vágjak bele. Jeleztem Krishannak, hogy ugye tudod, kedves, hogy ez azt jelenti, hogy egy másik férfi folyamatos­an ott fog engem ölelgetni, de megnyugtat­ott, hogy nem zavarja, mivel ez egy szerep – nevetett a műsorvezet­ő, aki egy meglepő dolgot is elárult.

– Nemhogy elfogadja, hanem ő mondja mindig, hogy tessék még közelebb menni.

A tévés szerint a stúdióban ülő férje energiái segítették, ennek köszönhető­en a produkciój­a olyan jól sikerült, hogy még a műsorvezet­ő LékaiKiss Ramónát is sírásig meghatotta.

 ?? ?? Szenvedély Zsuzsa imád táncolni, férje nem akarta megfosztan­i ettől az élménytől
Előnyös Ruhája semmit nem rejtett el
Ramóna alakjából
Támogató Krishan a helyszínen szurkolt feleségéne­k
Szenvedély Zsuzsa imád táncolni, férje nem akarta megfosztan­i ettől az élménytől Előnyös Ruhája semmit nem rejtett el Ramóna alakjából Támogató Krishan a helyszínen szurkolt feleségéne­k

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary