Blikk

Kislánya a gyógyír

 Vigyáznia kell, nehogy túlhajszol­ja magát, és elkerülni a stresszes helyzeteke­t

- Sz. B.

BUDAPEST — Úgy tűnik, túl van a nehezén, gyógyszere­s kezelésre nem szorul és a munkába is visszaállh­at Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique. A Retro Rádió sztárja a múlt héten alaposan ráijesztet­t a családjára és rajongóira. Elájulása után került kórházba, csupán arra emlékszik, hogy a stúdióban rosszul lett, órákkal később pedig már nővérek és orvosok körében tért magához.

– Már sokkal jobban érzem magam, még megyek MR-vizsgálatr­a, de a héten már szép lassan visszaállh­atok a munkába – árulta el a Blikknek a lemezlovas, akinek egyedül vény nélkül kapható aszpirint kell szednie, még vérhígítót sem írtak fel neki az orvosok.

– A múlt héten nem voltam sehol, minden fellépésem­et lemondtam, egyedül a rádióba mentem be két konferálás erejéig, amiben elmondtam a hallgatókn­ak, hogy jól vagyok, minden rendben. Mindössze egy órát töltöttem a stúdióban, utána mentem is haza a családomho­z – szögezte le. Dominique az elmúlt egy hetet párja és kislányuk szerető ölelésében töltötte, ennek is köszönhető­en érzi magát sokkal jobban. Kedvese, Kinga mindent elkövet, hogy a rádiós jobban erőre kapjon, gyermekük, a kis Lilien Kinga pedig gyógyírt jelent minden problémára.

– Lassan visszatére­k a munkához, hiszen az orvosok sem mondták azt, hogy hetekig pihennem kell. Persze figyelnem kell arra, hogy ne hajszoljam túl magam, de a normális mértékű munkának semmi akadálya. A stresszből kell megpróbáln­om visszavenn­i, és az eddiginél is több időt tölteni a családomma­l

Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique a múlt héten került kórházba, miután elájult. Már jobban van és hazaengedt­ék, így újra párja, Kinga, valamint kislányuk, Lilien Kinga mellett lehet – mondta, s hozzátette, megtartják-e minden koncertjét. a médiajelen­lét szinte minden Az ő napjait nem jellemzi az esetben stresszel jár, és állandó idegeskedé­s. egy előadó azért is izgul, vajon – A magánélete­mre sem jellemző

a stressz.

Rekordszám­ú ember írt, lájkolt és kommentelt a posztomra, amiben arról írok, hogy jobban vagyok – árulta el Dominique, aki azt is elmondta, már az ájulása előtt elkezdte átszervezn­i az életét, a mostani eset pedig megerősíte­tte abban, hogy változtatn­ia kell bizonyos dolgokon.

– Már korábban elkezdtem dolgozni azon, hogy minőségile­g változzon a fellépései­m öszszetéte­le. Országos turnékra járok majd, sportcsarn­okokban lépek fel. Ez azt jelenti, hogy ugyanolyan sok emberhez eljutok a Fergeteg partykkal, de egy éjszaka nem kell az ország egyik pontjából a másikba elutaznom, így a közönségge­l is minőségibb időt tudok együtt tölteni – magyarázta.

 ?? ?? Megpróbálo­k úgy élni, hogy mindenki felé korrekt legyek, és úgy tűnik, ez kifizetődő.
Megpróbálo­k úgy élni, hogy mindenki felé korrekt legyek, és úgy tűnik, ez kifizetődő.
 ?? ?? Együtt a család
Együtt a család

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary