Blikk

Fenyő Iván harcossá edzi magát

- V. V. M. L.

BUDAPEST — Szamurájké­nt edz Fenyő Iván, aki a napokban vehette át a legfittebb férfi színésznek járó díjat. A művésznek gyerekkora óta fontos a sport, ám egy sérülés miatt néhány éve abba kellett hagynia a dzsudót.

– Nyolcéves korom óta dzsudóztam, és brazil dzsúdzsucu­ztam, amiket egészen harmincöt esztendős koromig csináltam. Egy fojtásból eredő nyaksérülé­s miatt azonban fel kellett adnom ezt a mozgásform­át. A sport viszont maradt és továbbra is része a mindennapj­aimnak, sőt nemrég egy életmódtáb­ort is szerveztem – mesélte a Blikknek Fenyő Iván, aki nem mindennapi edzésekkel tartja formában magát. – Van bennem egyfajta harcos attitűd, és a pandémia alatt elkezdtem egy szamurájos-harcos-kiképzés szerű edzést végezni. Ez a díj most egy nagyon jóleső elismerés nekem, de nem ezért csinálom, hanem mert nagyon fontosnak tartom az egészséges életmódot és a testi-lelki egyensúly fenntartás­át – tette hozzá a színész.

BUDAPEST — Együtt buliztak a Sztárban sztár leszek! mesterei és tanítványa­i. A TV2 sikeres műsora vasárnap este az élő show-val folytatódi­k, a szereplők pedig a főváros egyik legszebb panorámájú teraszán találkozta­k. Majka szerint mindhárom választott­jában ég a tettvágy.

– Nálam szabadság van, liberális elvekben gondolkodu­nk. Mindenki azt eszik-iszik, amit akar, úgy érzi jól magát, ahogy akarja, csak csinálja meg a feladatát százszázal­ékosan – jelentette ki.

Köllő Babett szerint minden mester olyan előadót választott,

aki kicsit rá is hasonlít: Tóth Gabi például a tökéletes technikai tudást, Majka a showmanalk­atot részesíti előnyben, míg Babettnek az a fontos, hogy valaki szerethető legyen.

Pápai Jocit sok kritika érte, hogy furább fazonokat juttatott a középdöntő­be, bár onnan már nem jutottak tovább.

– Nekem a humor és a jókedv egy ilyen műsorban nagyon fontos – állította Joci, aki már nagyon várja az élő adásokat, amelyek szüneteibe­n a Blikk is bejelentke­zik a stúdióból a Facebook-oldalán.

 ?? ?? Nemrégiben átvehette a legfittebb színésznek járó díjat
Csíííz!
A műsorvezet­ő Tilla megörökíte­tte a sztárjelöl­teket
Csapat Pápai Joci beválaszto­tta a csapatába Venczli Zórát is
Nemrégiben átvehette a legfittebb színésznek járó díjat Csíííz! A műsorvezet­ő Tilla megörökíte­tte a sztárjelöl­teket Csapat Pápai Joci beválaszto­tta a csapatába Venczli Zórát is
 ?? ??
 ?? ?? Formában
Formában

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary