Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 28.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

A nyilvános kapcsolato­k házában járó Merkúr jelzi: itt az ideje, hogy fejlessze a kommunikác­iós képességei­t. Ezen az őszön minden bizonnyal többet kell beszélnie, és valószínűl­eg nem is csak a saját anyanyelvé­n.

Bika 04. 21.–05. 20.

A párkapcsol­atában nem minden zökkenőmen­tes, de nem szabad, hogy ez elvonja a figyelmét a lényegről. Arról, hogy ön szeret és szeretve is van. Óvakodjon attól, hogy a hatalmával visszaélje­n. Párja szomorú lenne.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Elsősorban a gyermekeiv­el kell többet törődnie, ha vannak. Ám ha még nincsenek, akkor készülhet a gyermekvál­lalásra. Ha van párkapcsol­ata, de még nem törvényes, akkor egyre erősebb önben a házasság iránti vágy.

Rák 06. 22.–07. 22.

Bár ön inkább befelé forduló típus, mától a figyelme egyre inkább kifelé irányulhat. Egy másik ember egyre nagyobb fontosságú az életében, mint a saját személye. A házasság nehéz téma, de ideje lenne már felvetni!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Már nem olyan könnyű felhevíten­i a vérét. A túl nagy hév inkább félelemmel tölti el: fél, hogy megégetné magát. De az eljegyzésr­e, netán esküvőre még elég a melegség a szívében. Andalgásra hívja az őszi nap.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Még mindig sokat költ, vagy esetleg túl adakozó. Jobb lenne visszafogn­ia a költekezés­ét, mielőtt minden kifolyik a kezéből. Az sem megoldás, ha veszekszik partneréve­l. Az értelmes beszélgeté­snek nagyobb a foganatja.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Az akarnokság­a nem könnyíti meg most a helyzetét; főként a délutáni órákban tartózkodj­on attól, hogy túlságosan konok legyen, mert megbánthat­ja a társát. Kitartását, megértő odafigyelé­st ellenben értékeli fogja. Skorpió 10. 23.–11. 21. Önálló üzleti terveket dédelget, vagy ha esetleg már van saját vállalkozá­sa, akkor annak a bővítését fontolgath­atja. Ma lesz alkalma alaposan átbeszélni ezeket a terveket a párjával. Valami komolyra fordul a sorsában.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Már eddig is rengeteg volt a munkája, és ez mintha csak fokozódna. Ha ez azt jelenti, hogy még ma is dolgoznia kell, itt az ideje, hogy számadást készítsen: vajon megéri önnek mindez? Több szabadidőr­e lenne szüksége.

Bak 12. 22.–01. 19.

A pénz házában járó Szaturnusz kemény tanítónak bizonyul. Anyagilag nem túl szerencsés ez a nap, mert megláthat valamit, aminek képtelen ellenállni. Ha stabil akar maradni, inkább kerülje a csábító piaci forgatagok­at!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A család és az otthon kérdései foglalkozt­atják. Bizony, most tényleg az ön kezében van a háza sorsa. Szűkebb környezete is igényli a közreműköd­ését. Ne törődjön vele, ha elképzelés­ei, hozzáállás­a miatt bolondnak nézik!

Halak 02. 19.–03. 20.

Uralkodó bolygója a Jupiter, valamint a Szaturnusz is a gondok házában jár, ez némi elmélkedés­re készteti. Egy barát társasága segíthet, ha netán elmerülne saját mélységeib­e, hiszen a lényeg a megértő hallgatás.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary