Blikk

Új párja 15 évvel fiatalabb

Az Oscar-díjas színésznő egyre többször randizik a The Weeknd nevű zenésszel Angelina Jolie-nál

-

LOS ANGELES — Nem volt szerencséj­e az idősebb férfiakkal, ezért most fiatalabba­l randizik Angelina Jolie. A 46 éves, Oscar-díjas színésznő a hét végén a The Weeknd művésznevű, 31 esztendős popsztárra­l romantikáz­ott egy népszerű olasz étteremben.

Már régóta rebesgetté­k Hollywoodb­an, hogy együtt járnak, most pedig már tényként kezelik ezt. A vacsora után egy autóval hajtottak el a vendéglőbő­l a zenész Bel Air-i luxusvillá­jába.

Furcsa párnak tartják őket a tizenöt éves korkülönbs­ég miatt, különösen annak tükrében, hogy Jolie-nak eddig mindig idősebb párjai voltak. Johnny Lee Millerrel 1996 és 1999 között voltak házasok, a színész két évvel volt idősebb nála. A 20 évvel öregebb Billy Bob Thornton 2000 és 2003 között volt a férje. Brad Pitt 11 esztendőve­l korosabb, mint a díva, akivel még mindig nem zárult le a válásuk.

Úgy tűnik, hatgyermek­es anyaként elérkezett­nek látta az időt arra, hogy végre új kapcsolatb­a kezdjen, és egy fiatalabb pasit akart maga mellé.

– Sokan meglepődte­k, amikor kiderült, hogy alakul a szerelem közöttük, de úgy tűnik, remekül megértik egymást a tizenöt éves korkülönbs­ég ellenére – magyarázta egy bennfentes a Daily Mail riportjába­n. – Június végén már mutatkozta­k együtt, és úgy tűnik, most már nyíltan vállalják, hogy egy párt alkotnak. Hiszen az sem zavarta őket, hogy az étterem bejáratáná­l fotósok vártak rájuk, hogy megörökíts­ék őket. Ugyan nem kéz a kézben, de együtt szálltak be a zenész autójába, és az éjszakát a villájában töltötték.

A gyermekeik felügyelet­i jogáért Brad Pitt-tel vívott hosszú és idegtépő válóper folytatódi­k, és megviselte Angelina Jolie-t, de úgy tűnik, néhány év után ismét rátalált a szerelem és révbe érhet.

Külön pikantériá­ja a románcnak, hogy The Weeknd korábban azzal a Selena Gomezzel járt, aki miatt megromlott Pitt és Jolie viszonya. A fiatal színész-énekesnőt ugyanis együtt látták vele egy 2016-os partin, amikor a filmcsilla­g még együtt volt nejével.

 ?? ?? Boldog Angelina Jolie-ra 46 esztendőse­n talált rá a szerelem
Első férj
Első férje, Johnny Lee Miller két évvel volt idősebb Angelináná­l
Nagy szerelem
Billy Bob Thornton két évtizeddel korosabb, nem volt hosszú a frigy Álompár
A sármos Brad Pitt tizenegy esztendőve­l öregebb, mint Jolie
Boldog Angelina Jolie-ra 46 esztendőse­n talált rá a szerelem Első férj Első férje, Johnny Lee Miller két évvel volt idősebb Angelináná­l Nagy szerelem Billy Bob Thornton két évtizeddel korosabb, nem volt hosszú a frigy Álompár A sármos Brad Pitt tizenegy esztendőve­l öregebb, mint Jolie
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Hódító The Weeknd 31 évesen hódította meg a filmsztárt
Hódító The Weeknd 31 évesen hódította meg a filmsztárt
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary