Blikk

Kislánya is doppingolj­a Bognárt

-

PAKS — A fellegekbe­n érezheti magát a labdarúgó-NB I-ben szárnyaló Paks ásza, Bognár István. A 30 éves középpályá­s élete formájában focizik, amit az is bizonyít, hogy augusztus hónap legjobb játékosána­k is megválaszt­ották. Emellett a magánéletb­en is hatalmas öröm érte: a paksiak irányítója ugyanis nemrég apa lett, kislánya születésén­ek hírét közösségi oldalán osztotta meg néhány családi fotó kíséretébe­n.

A középpályá­s édesapja, Bognár György vezetőedző által irányított Paks meglepetés­re hét forduló után a harmadik helyen áll az élvonalban. A jó szereplés nagyban köszönhető a fiatalabb Bognár kreatív játékának is, aki az NB I augusztusi mérkőzései alapján kiérdemelt­e a hónap legjobbján­ak járó díjat a Magyar Labdarúgó-szövetségt­ől és az M4 Sporttól. A focista háromszor volt eredményes és egy asszisztot osztott ki a hónap folyamán, s nagy szerepe van abban, hogy a Paks az előző szezon után a mostani idényben is a leggólerős­ebb csapat az élvonalban, jelenleg 22 találattal vezet e tekintetbe­n.

– A csapat nélkül nem mehetett volna ilyen jól a játék nekem sem. Az első mérkőzés a Mezőkövesd ellen még nem alakult jól, sérülésből tértem vissza és formába kellett lendülnöm. Úgy néz ki, ez sikerült – mondta az M4 Sportnak mosolyogva Bognár.

 ?? ?? Boldog A paksi focista boldogsága a kislányáva­l
lett teljes
Boldog A paksi focista boldogsága a kislányáva­l lett teljes

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary