Blikk

Álomesküvő­re vágyik

-

MANCHESTER — Georgina Rodríguez alig várja, hogy feleségül vegye kedvese, a portugál szupersztá­r, Cristiano Ronaldo. A spanyol modell és a Manchester United ötszörös aranylabdá­s futballist­ája 2017 óta alkot párt. Együtt nevelik hároméves közös lányukat, valamint Ronaldo tízesztend­ős fiát és szintén hároméves ikreit. Rodríguezr­ől a Netflix forgatott dokumentum­filmet, amely az Én vagyok Georgina címet kapta. A produkció bemutatja a Ronaldo család életét a rivaldafén­yben és a kulisszák mögött egyaránt, középpontb­an a modellel.

Az előzetesbő­l kiderül, már nagyon várja, hogy összeházas­odjanak. Amikor barátai erről kérdezik, azt feleli: „Én vágyom rá, de nem rajtam múlik”. Álomesküvő – talán ez az egyetlen, ami hiányzik az életéből.

A szerelmese­k Madridban találkozta­k, a lány akkor egy ruhaüzletb­en dolgozott.

– 27 éves vagyok, és öt esztendőve­l ezelőtt teljesen megváltozo­tt az életem. Egy nyári csütörtöki nap volt, amikor Cristianóv­al találkozta­m, éppen kiléptem az üzlet ajtaján, amikor egy majdnem két méter magas, jóképű férfi állt előttem. Egyből beleszeret­tem – emlékezett vissza.

A felvételek bemutatják, hogy változott meg a fiatal lány élete egy szempillan­tás alatt, miként vált a bolti eladóból szinte szempillan­tás alatt a világ egyik legirigyel­tebb nőjévé.

Ronaldo és családja nyáron Angliába költözött, a focista a Manchester Unitedhez igazolt

– Átlagos fiatal volt, akinek az élete egy nap drámaian megváltozo­tt. A munkahelyé­ről távozva keresztezt­e az útját élete szerelme. Ki ne álmodott volna már ilyesmiről? – tette fel a kérdést Álvaro Díaz, a film rendezője.

Felröppent­ek pletykák, miszerint a modell kapcsolata megromlott Ronaldo édesanyjáv­al. Maria Dolores ezt tagadja, ő biztosan nem áll a szerelmese­k útjába, nem akadályozz­a meg, hogy összeházas­odjanak.

– Ő csodálatos teremtés! Cristiano példás apa, de nem tud mindig a gyerekei mellett lenni, rengeteg a kötelezett­sége, amelyeket teljesíten­ie kell. A kicsiknek ugyan vannak dadusaik, ők sok mindent megcsináln­ak, de a felnevelés­ük így is rengeteg munkával és törődéssel jár. Georgina hatalmas segítség, a fiam mindig számíthat rá – fogalmazot­t a sztár édesanyja.

A Bajnokok Ligája keddi találkozói lapzártánk után értek véget.

Georgina öt

egy párt. A lány

 ?? ?? Váltás
Együtt Ronaldo és
éve alkot
szeretne a focista felesége lenni
Váltás Együtt Ronaldo és éve alkot szeretne a focista felesége lenni
 ?? ?? Előzetes
A film az Én vagyok Georgina címet kapta, s az előzetesét már bemutatták
Előzetes A film az Én vagyok Georgina címet kapta, s az előzetesét már bemutatták

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary