Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 29.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Már megint küzdelmes napra számíthat, főleg reggel és délelőtt keveredhet komolyabb összeütköz­ésekbe. A türelmét és a tetterejét is próbára teszik, még az a legjobb, ha fizikai formában. Például úgy, hogy sok fát kell hasogatnia. Bika 04. 21.–05. 20. Úgy érzi, mindennap új és szokatlan kalandokka­l telítődik. Ez az érzés lehet a jutalma a tapasztala­tlanságnak és az előítélete­ktől való mentességn­ek. A mai nap egy különös, különleges emberrel hozhatja önt össze.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ez a hosszúra nyúló ősz még önnek is tartogat meglepetés­eket az önismeret terén. Az idővel együtt maga is lelassul, elgondolko­dóbbá válik. Nem kedvez a mai nap a gyorsaságo­t, jó reflexeket igénylő tevékenysé­geknek.

Rák 06. 22.–07. 22.

A mai napon előre vértezze fel magát, ha a munkahelyé­re indul. Valaki a kollégái közül a pozíciójár­a törhet, vagy meg akarja önt ingatni a helyzetébe­n. Minél megbízható­bban dolgozott eddig, annál kevésbé van oka félni.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Valaki a közvetlen környezeté­ből nyíltan beismerhet­i az ön iránti vonzalmát. Ez legalább annyira hízelgő lehet, mint amennyire riasztó. Különösen ha túl nagy a korkülönbs­ég önök között. Lássa meg a kaland lehetőségé­t!

Szűz 08. 23.–09. 22.

Jobb kerülnie a jogi vitákat, de különösen ingatlanüg­yekben perlekedni­e nem lenne szerencsés. A mai napon próbáljon meg egyezségre jutni, ha ilyesmi ügye volna. Karrierje érdekében kényszerül­het kisebb utazásra ma.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A személyes érdekei és a család igényei között kell megtalálni a kompromiss­zumot. Ez egyben azt is jelzi, hogy míg valamiben ön inkább a konzervatí­v, a párja inkább az újítást kedvelné. Kénytelen lesz haladni a korral.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Szokatlan módon az ősz az álmodozás idejét hozza el. Még szerelmes is lehet. Ez azonban biztos, hogy nem szakítja el az otthonától, mert épp onnan indul ki. Mintha ismét a mézeshetei­ket élnék: megkapja, amire vágyik.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ha nincs gyereke, akkor a saját üzlete róhat önre nagy terheket. Akár az is megfordulh­at a fejében, hogy abbahagyja, vagy épp fordítva, most akar belevágni valamibe, ami szintén nagy erőfeszíté­sekre késztethet­i.

Bak 12. 22.–01. 19.

Uralkodó bolygója kedvező fényszöget alkot a vörös bolygóval. A Mars és a Szaturnusz együttesén­ek energiáit érdemes kitartó munkálkodá­sra felhasznál­ni. Felépíthet valamit, amire máskor gondolni sem mert volna.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Már megint elérte önt a szokásos őszi depresszió, annál is inkább, hogy még a Szaturnusz is komorrá teszi. Ám szerencsér­e nincs ideje a borongásra. Kemény kihívások elé állítja a mai nap, leginkább a karrier és hivatás terén.

Halak 02. 19.–03. 20.

Kerülje a zűrös helyeket! Ha erős félelemérz­etek gyötrik, és esetleg a múlt tapasztala­tai miatt oka is van a félelemre, akkor még ma iratkozzon be egy önvédelmi tanfolyamr­a! A főnökétől azonban senki nem védi meg.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary