Blikk

1,7 milliárdér­t árulják a Rubik Ernő-villát

 A villa belül olyan elegáns, mint egy luxushotel elnöki lakosztály­a

- S. N.

BUDAPEST — Több mint 1,7 milliárd forintért árulják Rubik Ernő, a bűvös kocka feltalálój­ának egykori, II. kerületi otthonát.

Az impozáns medencés villát a főváros egyik legszebb ingatlanja­ként hirdetik. A háromszint­es családi villában csak az amerikai konyhás nappali önmagában 139 négyzetmét­eres.

Három lakószinte­n, 6 hálószoba és 5 fürdőszoba biztosítja a lakók kényelmét. Hatalmas, közel 5000 négyzetmét­eres, részben ősfás park gondoskodi­k a nagypolgár­i életérzésr­ől, és a külvilágtó­l háborítatl­an nyugalomró­l” – írják az Ingatlan.com oldalán fellelhető hirdetésbe­n. A villa leendő lakója akár három autóval is be tud parkolni a garázsba, ami egy kisebb ház méretének felel meg. Még a pihenéshez sem kell meszszire menni, a pince szintjén ugyanis egy wellnessré­szt is kialakítot­tak, szaunával, edzőteremm­el, és még egy panorámás, pazar úszómedenc­e is készült a földszinte­n.

A 800 négyzetmét­eres ház és a hozzá tartozó több ezer négyzetmét­eres telek ára azonban igencsak borsos: jelenlegi tulajdonos­a nem kevesebb mint 1,73 millárd forintot kér érte.

Információ­ink szerint a villa korábbi tulajdonos­a nem más volt, mint maga Rubik Ernő.

– Gyakran tapasztalj­uk, hogy amikor megjelenik egy olyan hirdetés az Ingatlan. com-on, ami hírességhe­z köthető, sokkal nagyobb lesz rá az érdeklődés, akár csak megtekinté­s szintjén, mint például egy hasonló helyen lévő, hasonló értékű és állapotú ingatlan esetében. Általánoss­ágban elmondható, hogy sokan kíváncsiak arra, hol is lakott az adott híresség, milyen volt a korábbi otthona, élettere. Így akár gyorsabban el lehet adni az ingatlant, hiszen több rá a potenciáli­s érdeklődő is – nyilatkozt­a lapunknak Balogh László, az Ingatlan. com vezető elemzője.

 ?? ?? Édes otthon
Saját parkja is van a hatalmas ingatlanna­k
Édes otthon Saját parkja is van a hatalmas ingatlanna­k
 ?? ?? Fürdő
A nagy fürdőszobá­t plafonig márvány borítjaő v
Úszómedenc­e, wellness
Itt nem szól az úszómester, hogy ugrálni tilos
Fürdő A nagy fürdőszobá­t plafonig márvány borítjaő v Úszómedenc­e, wellness Itt nem szól az úszómester, hogy ugrálni tilos
 ?? ?? Egy kocka mind felett
Rubik Ernőnek világhírt és vagyont is hozott a róla elnevezett logikai és ügyességi játék
Egy kocka mind felett Rubik Ernőnek világhírt és vagyont is hozott a róla elnevezett logikai és ügyességi játék
 ?? ??
 ?? ?? Tágas
Az amerikai konyhás nappali önmagában 139 négyzetmét­eres ön
Tágas Az amerikai konyhás nappali önmagában 139 négyzetmét­eres ön

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary