Blikk

Hiába küzdött házasságáé­rt Joshi Bharat

 Az elmúlt másfél év megviselte a kapcsolatu­kat, amely már nem működik

- B. P.

BUDAPEST — Harmincegy év házasság után válik Joshi Bharat és felesége, Csilla – tudta meg a Blikk. A házaspár az utóbbi években egyre több problémáva­l küzdött, de mivel egy több évtizedes kapcsolatr­ól az ember nem mond le harc nélkül, sokáig kitartotta­k. A Life TV műsorvezet­ője és felesége is évek óta próbálták megoldani a gondjaikat. Öt éve Csilla írt a Facebook-oldalán arról, hogy válságban van a házasságuk Joshival. Akkor úgy tűnt, sikerrel átlendülte­k a nehézségek­en, és együtt maradnak.

Az elmúlt másfél esztendő azonban, mint oly sok párkapcsol­atot, az övéket is megviselte. A felszín alatt létező problémáka­t felerősíte­tte a karantén összezárts­ága és a pandémiai okozta sokk és bizonytala­nság. Végül az egyetlen megoldás az volt, hogy pontot tegyenek a kapcsolat végére. A súlyos, ám szükséges döntést pedig végül az indiai származású sztár hozta meg: beadta a válókerese­tet.

– Igen, valóban válunk, és a válópert én indítottam el. Az egymás iránt érzett legnagyobb tiszteletb­en kellett kimondanun­k azt, hogy ez a házasság már nem működik. Ezt mind a ketten tudomásul vettük, de az sosem változik, hogy Csilla továbbra is a erősítette lányom okait Joshi nem Bharat, édesanyja meg szerette információ­nkat aki marad a szakítás volna – részletezn­i. nem életet volt hirtelen kezd az, és hogy Annyit döntés a válásban 66 évesen eredménye elárult, látta új az volt. – egyetlen Ez A döntés egy megoldást. hosszú sok gondolkodá­s folyamat és meg. mérlegelés Ám bármennyir­e után született is nehéz volt, nem volt más választás előttünk. Azt gondolom, hogy hosszú távon mindnyájun­k érdekét ez szolgálja. Így tud csak mindenki továbblépn­i teljes a műsorvezet­ő. életet és élni egy idő – Joshi tette után Bharatnak, hozzá újra bábművészk­ént Szávitri és megjelent ahogy házassága. édesanyját­ól aki egy könyvből egészen korábban ez érkezett Első volt kiderült, is fiatalon lánya, elvált, a róla második Magyarorsz­ágra, a kudarc itt. Aztán maradjon-e miatt amikor azon egyáltalán gondolkodo­tt, 1990ben megismerte egy fonyódi Csillát, táborban újra rátalált a nagy szerelem. Mind a ketten elváltak voltak, az előző házasságuk­ból egy-egy gyerekük született. Azután 1994-ben pedig világra jött Shila. Úgy tűnik, ez a szerelem is véget ért, külön utakra léptek, már nincs visszaút számukra.

 ?? ?? Vége Joshi Bharat és felesége, Csilla házassága 31 év után ér véget, egyre több probléma jelentkeze­tt, most külön utakra lépnek
Vége Joshi Bharat és felesége, Csilla házassága 31 év után ér véget, egyre több probléma jelentkeze­tt, most külön utakra lépnek
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary