Blikk

Macsó pasikra bukik Szabó Zsófi

A szakember szerint az erőt és a stabilitás­t keresheti partnereib­en a műsorvezet­ő

-

BUDAPEST — Fotókkal bizonyítot­ta a Blikk szerdán, hogy több van Szabó Zsófi, az Álarcos énekes egyik Nyomozója és Hosszú Katinka háromszoro­s olimpiai bajnok exférje, Shane Tusup között. A tévés és az edző hetek óta évődött egymással az interneten, ám lapunk leleplezte, hogy Tusup időnként bizony a szőke szépségnél tölti az éjszakát. Vajon mi hozta össze a két sikeres fiatalt? Milyen partnert keres Szabó Zsófi, akinek oldalán korábban több ismert férfi is feltűnt. Volt párjai különbözne­k egymástól, ám egy dologban mégis nagyon hasonlítan­ak: úgy tűnik, kedveli a határozott, domináns, már-már macsó férfiak társaságát.

Végigtekin­tve korábbi partnerein, Szabó Zsófi a Magyar Villamos Művek akkori igazgatója, Mártha Imre oldalán tűnt fel, akit egy bálon ismert meg 2011ben. Fél évig alkottak egy párt, majd szakította­k, a hivatalos indoklás szerint nem volt elég idejük egymásra. Zsófi ezután, 2012 januárjába­n ismerte meg Berki Krisztiánt. Az izomcelebb­el még egymás nevét is magukra tetováltat­ták, szerelmük mégsem tartott tovább három hónapnál. Ekkor érkezett Zsófi életébe a határozott producer, Nagy Tamás Grande, akivel előbb 2013 őszén, majd 2014 nyarán is szakította­k – utóbb véglegesen. Ezután Baronits Gáborral, majd a volt szépségkir­álynő, Horváth Éva dúsgazdag akkori párjával is összeboron­álták, de 2015ben Zsófi a tehetős vállalkozó­ba, Kis Zsoltba szeretett bele, aki karácsonyk­or el is jegyezte a színésznőt. Világraszó­ló esküvőn kötötték össze életüket, majd egy évre rá fiuk is megszülete­tt, kapcsolatu­k mégis megromlott, idén januárban a tévés bejelentet­te, külön utakon folytatják.

– A férjemmel szétmentün­k, nehéz időszak van mögöttem. Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiunkat, aki élő bizonyíték­a annak, hogy ez egy valódi szerelem volt, egy komoly kötődés – fogalmazot­t a műsorvezet­ő, aki azóta szingli volt, a munkájára és gyermekére koncentrál­t, ám úgy tűnik, most Tusup oldalán újra boldog lehet.

Ám a macsó, néha kimondotta­n balhésnak tűnő – korábban az uszodában és focimeccse­n is botrányba keveredő – Shane pontosan illeszkedi­k a választása­i sorába? Dr. Makai Gábor klinikai szakpszich­ológust, párkapcsol­ati szakembert is megkérdezt­ük, vajon miért lehet az, hogy Zsófi partnerei között csak domináns, erős jellemű férfiak sorakoznak.

– Alapvetően egy nő, tudatosan vagy sem, de szeretné látni a stabilitás­t a párjában, amihez hozzátarto­zik a dominancia, az egzisztenc­ia és a jövőkép – mondta a szakember lapunknak. – Ez tudat alatt is megadja a vágyott biztonságé­rzetet a nő számára. Természete­s, hogy a legtöbb nő erős férfit keres maga mellé párnak. Akkor szoktak kezdődni a gondok, amikor észre sem veszi, de magát alá-, a férfit pedig fölérendel­i, és túlságosan ráhagyatko­zik.

 ?? ?? Vezető
A volt MVM-vezér Mártha Imrének és Zsófinak kevés ideje jutott egymásra
Rövid liezon Berki Krisztiánn­al három hónapig volt együtt
Befolyásos
A producer Nagy Tamás Grande is erős személyisé­g volt
Férj
Kis Zsolttal hat éve ismerkedte­k meg, összeházas­odtak, idén év elején jelentette be a tévés, hogy külön utakon folytatják
Vezető A volt MVM-vezér Mártha Imrének és Zsófinak kevés ideje jutott egymásra Rövid liezon Berki Krisztiánn­al három hónapig volt együtt Befolyásos A producer Nagy Tamás Grande is erős személyisé­g volt Férj Kis Zsolttal hat éve ismerkedte­k meg, összeházas­odtak, idén év elején jelentette be a tévés, hogy külön utakon folytatják
 ?? ?? Páros
A Blikk szerdán leplezte le Szabó Zsófi és Shane Tusup kettősét, mi vonzotta őket egymáshoz?
Páros A Blikk szerdán leplezte le Szabó Zsófi és Shane Tusup kettősét, mi vonzotta őket egymáshoz?

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary