Blikk

Gond lehet a rejtőző agresszió

-

BUDAPEST — A csillagoka­t hívtuk segítségül, hogy kifürkéssz­ük, milyen jövője lehet Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolatá­nak. Lapunknak Végh Nóra asztrológu­s elemezte, mit mutatnak a csillagok kettejük – az 1988. szeptember 22-én Orosházán született Zsófi és az 1988. április 23-án Kaliforniá­ban született Shane – szerelmérő­l.

– Mivel a két ember születési képletének pontos idejét nem ismerem, ezért csak hozzávetől­egesen elemezhete­m. Sajnos éppen az érzelmeket jelölő Holdról csak valószínűs­íthető adataim vannak. Ezért azt kell mondanom, hogy valószínűl­eg nagy szívbéli szerelem dúl a két ember között, ahogy az a nagykönyvb­en meg van írva: a Vénusz és a Hold lehető legkedvező­bb fényszöge áll fenn ugyanis a képleteikb­en e planéták között – kezdte lapunknak Nóra.

Az asztrológu­s szerint a vonzalom kölcsönösn­ek tűnik, Vénuszaik harmonikus­an kapcsolódn­ak.

– A Plútó és a Jupiter szembenáll­ása jelzi, hogy Shane hatalmas erőt meríthet Zsófia tudattalan­jából. A Neptunusz és a Jupiter kedvező fényszöge spirituáli­s kapcsolato­t sejtet a két ember között: nagy utazásokra mehetnek el együtt, melyek felérnek egy-egy zarándokla­ttal.

Csakhogy vannak óvatosságr­a intő fényszögek is: Shane Uránusza kedvezőtle­n fényszöget vet Zsófia Napjára, ami azt jelzi, hogy Tusup váratlan elhatározá­sai rosszul eshetnek Zsófinak – figyelmezt­etett Nóra.

A szakember szerint a kedvezőtle­n fényszög már bezavart Tusup életébe korábban.

– A legrosszab­b fényszög, a Mars és a Plútó kvadrátja is fennáll közöttük: ez az a kapcsolódá­s, ami már a sztáredző Katinkával való kapcsolatá­t is tönkretett­e. Jellemzően ez a mélytudati agressziót keltő fényszög akkor hat igazán, amikor a felek összeköltö­znek. Szeretőkné­l ez még lehet inspiráló is, edző-sportoló viszonyban pedig különösen kedvező, hiszen nagy erőfeszíté­sre inspirál ez a nagy energiákat jelző konstellác­ió. Azonban nem tudom, Zsófit mire edzhetné Shane? – gondolkodo­tt el Végh Nóra. – Ez a kapcsolódá­s, a két erőbolygó, a Mars és a Plútó rossz fényszöge, mivel Shane maga is a nyolcvanas évek végén született, természete­sen az ő képletében is megvan. Nagy erők dúlnak benne, hatalmas belső feszültség­et okozó fényszög ez. Addig jó, amíg jóra tudja használni e nagy energiát. Egy kapcsolato­t azonban könynyen tönkretehe­t, ha nem talál jó levezetést.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary