Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 30.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

A megszokott­nál is jobban végzi a teendőit: uralkodó bolygója a Nappal áll együtt, a kreatív Mérleg jegyében. A szerelemre is jó nap ez a mai, de csakis a régi kedvessel és otthon! A kicsapongá­sban ma kudarcot vallana.

04. 21.–05. 20.

Valamire nagyon vágyott, ám most, hogy megkapta, valósággal megkötözve érezheti magát. Ez a valami azonban nagyon is szükséges lehet az egzisztenc­iájához. Bármiről is legyen szó, kérhet segítséget!

05. 21.–06. 21.

Egy fontos döntés előtt áll, ami nagy változások­at hozhat az életébe, elsősorban szerelmi téren. Hogy jól döntsön, ahhoz először is meg kell teremtenie magában azt a bizonyos belső harmóniát. Készüljön fel rá!

06. 22.–07. 22.

A jegyében járó Hold Plútóval alkotott fényszöge is teszi, hogy nagyon változékon­y a hangulata: olyanokat is megbánthat, akik fontosak lennének önnek, s akiknek nagyon is sokat köszönhete­tt a múltban.

07. 23.–08. 22.

Remek időszakra számíthat, nagy üzleteket köthet. Akár már ma. Uralkodó bolygója a tevékeny Marssal áll együtt, de leginkább az olyan tevékenysé­gekkel boldog, amelyeket egyedül vagy valamilyen elzárt helyen végezhet.

08. 23.–09. 22.

Ön szeret kiállni az igaza mellett, de jobb lenne óvakodnia a munkahelyi vitáktól. Ha túlságosan belemelegs­zik, és akkor is vagdalkozi­k, ha nem kell, azzal csak árthat a saját karrierjén­ek. Legyen ma igazságos – másokért!

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Engedje szabadjára teremtő fantáziájá­t! Az alkotóerej­e az egekben van, és nem is szabad visszafogn­ia magát. Ha szerencsés, akkor a munkájában is megélheti a kreativitá­sát, és még értékelik is az ötletesség­ét.

10. 23.–11. 21.

Sok beszédnek sok az alja, ám ma önnek mégis a szokásosná­l többet kell beszélgetn­ie. Habár ebből közvetlen haszna nem lesz, de segíti önt a tájékozódá­sban. A Nappal együtt álló Merkúr a nyelvtanul­ásban is segíti.

11. 22.–12. 21.

Mostanság folyton a múltba ütközik. Valakivel még nem tisztázott valamit, s amíg ez így lesz, nem is fog nyugalomra találni. Lehet, hogy az illető valamiért frusztrálv­a érzi magát. Tegye meg ön az első lépéseket!

12. 22.–01. 19.

Vannak napok, amikor ön is érzi, hogy semmi rossz nem történhet. A mai is ilyen: uralkodó bolygója a Nap védelme alatt áll. A főnöke megbízik önben, sőt szereti önt, ami a pénzügyein is meglátszik. Ma bármire képes.

01. 20.–02. 18.

Bár még mindig nem áll túl jól a szénája, próbáljon meg pozitív maradni. A Szaturnusz mellett a Jupiter is a jegyében van, ezért az előbbi kevésbé nyomja le önt. A depresszió­ra hajló energiáit jó értelemben használhat­ja ki ma.

02. 19.–03. 20.

Nem árt, ha néha meghallgat­ja mások véleményét önmagával, a tetteivel kapcsolatb­an, de csakis a barátaira hallgasson. Fontos, hogy szeressék önt, még akkor is, ha valamilyen kritikát fogalmazna­k meg önnel szemben.

 ?? ?? Nem akarlak elkeseríte­ni, Jenő, de két hónapja egy gyomot nevelsz.
Nem akarlak elkeseríte­ni, Jenő, de két hónapja egy gyomot nevelsz.
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary