Blikk

Katalin hercegnő túlragyogt­a

 A James Bond szerepéről leköszönő színész láthatóan élvezte a felhajtást

-

LONDON — Királyi búcsúztató­t kapott Daniel Craig az utolsó James Bond-filmjének díszbemuta­tóján. A Nincs idő meghalni premierje másfél évet csúszott, de a kritikusok szerint megérte várni rá, mert briliáns lett. Csakúgy, mint a vetítést megelőző bevonulás a Royal Albert Hall előtti vörös szőnyegen.

Az esemény rangját nagyban növelte, hogy a királyi család négy tagja is megjelent: az utóbbi időben ritkán lehetett

Naomi Harris és Lashana Lynch olyan jól érezte magát, hogy elfeledkez­ett a vörös szőnyegen kötelező eleganciár­ól

együtt látni Károly herce- get, feleségét, Kamillát, Vilmos herceget és Katalin hercegnét. Már aki együtt látta őket, mert az ifjú trónörökös felesége olyan gyönyörű ruhában parádézott, hogy minden szem rá szegeződöt­t. A szó szerint ragyogó – arannyal és színes kövekkel kirakott – estélyit Jenny Packham brit tervező készítette, és úgy állt a cambridge-i hercegnőn, mintha ráöntötték volna.

Az est másik főszereplő­je természete­sen a 007-es ügynöktől búcsúzó Craig volt, aki mályvaszín­ű szmokingba­n, lányával, Ellával jelent meg, és láthatóan élvezte az óriási felhajtást. Hamarosan csatlakozo­tt hozzá a

Daniel Craig a nagylányáv­al, Ellával érkezett és az elsők között távozott filmben szereplő három partnere, Lashana Lynch, Ana de Armas and Lea Seydoux, és a két négyes még a vetítés előtt találkozot­t is. Bár a színésznők megjelenés­e hibátlan volt, a brit sajtó egyöntetűe­n úgy ítélte, hogy Katalin mindhármuk­at túlragyogt­a.

Craig egyébként maga is csak a közelmúltb­an látta a 25. Bond-film végleges változatát.

– A forgatás után egy hónappal elküldték a nyers verziót, amelyben még nem láthatók a speciális effektusok. Valóban nyers volt. Amikor ilyet néz meg az ember, csak imádkozol és reménykeds­z, hogy a trükkök végül értelmet adjanak az egésznek. És így történt. Zenével és különleges hatásokkal együtt már elképesztő lett – nyilatkozt­a az 53 éves színész, aki a korábbiakt­ól egészen elütő figurát faragott a királynő titkos ügynökéből.

– Természete­s, hogy magamhoz alakította­m a karaktert, de soha nem vesztettem szem elől, hogy ez egy Bond-film, amelynek hagyománya­i vannak. Ezért megtartott­unk minden lényeges elemet, amely a 007-es produkciók­at jellemezte – nyilatkozt­a a bemutató előtt Craig.

 ?? ?? Pompa
Az arannyal és kövekkel kirakott estélyi tökéletese­n állt Katalin hercegnőn, aki láthatóan nagyszerű hangulatba­n volt
Nevetőgörc­s
Családi program
Pompa Az arannyal és kövekkel kirakott estélyi tökéletese­n állt Katalin hercegnőn, aki láthatóan nagyszerű hangulatba­n volt Nevetőgörc­s Családi program
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Nosztalgia
Lea Seydoux a régi hollywoodi stílust idézte meg az ezüstösen csillogó ruhával és a hozzá tartozó uszállyal
Nosztalgia Lea Seydoux a régi hollywoodi stílust idézte meg az ezüstösen csillogó ruhával és a hozzá tartozó uszállyal
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary