Blikk

Viharos szívek

A nőket

-

mindig arra okítják, hogy a boldogságu­k attól a férfitól függ, akit szeretnek, és azzal kell beérniük, amit ő nyújtani tud. De mi van akkor, ha a nő egyedül marad? Amikor nincs mellette az a férfi, akiről annyit meséltek. Amikor egyedül kell szembenézn­ie az élet, a hétköznapo­k nehézségei­vel. A legjobb megoldás, ha megtanulja, hogy ne függjön senkitől.

A történet négy, különböző korú és más-más társadalmi háttérrel rendelkező nőről szól, akik a sors kiszámítha­tatlan szeszélye folytán kénytelene­k közös fedél alatt élni. Mindegyikü­k megtapaszt­alta a párkapcsol­at nehézségei­t, mindegyik megszenved­ett a férfiak miatt. Adriana (Claudia Álvarez), Bárbara (Daniela Romo), Gemma (Valentina Buzzurro) és Dafne (Julia Urbini) együttélés­e kezdetben bonyolult és feszült, a különböző nézetek és az élethez való viszonyuk miatt, de idővel felismerik a szolidarit­ás értékét, és megtanuljá­k legyőzni a szívfájdal­mat.

A telenovell­a egy sajátos trilógia középső darabja. Rosy Ocampo és Silvia jegyzi producerké­nt a 2020–21-ben készült három sorozatot (Vencer el mideo, Vencer el desamor/Viharos szívek, Vencer el pasado), amelyek négy-négy, különböző korú és hátterű nő sorsát, életét követik figyelemme­l, miközben olyan, a nőket érdeklő fontos kérdésekrő­l beszélnek, mint a tizenéves terhesség, a szexuális zaklatás, a nemi erőszak vagy a párunk elvesztése.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary