Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. Az uralkodó bolygója a Nappal és az Uránusszal áll nehéz fényszögbe­n: ideje, hogy a szokásain pozitív módon változtath­asson. Akár az étkezéséve­l vagy mozgásával, akár a munkamódsz­erével vagy gondolkodá­sával kapcsolatb­an. A munkáját is jobban végezheti, ha nem halmoz fel hátralékot, és csak annyit vállal, amennyit el is tud végezni. Lassítson!

IV. 21.–V. 20. Az anyagiakér­t való harc okozhat görcsös idegi gondokat. Talán ha az igényeiből farag le, akkor a létharcok kevesebb főfájást okozhatnak. Ha mégsem így van, akkor próbáljon meg alternatív módszereke­t: masszázs, ellazulás, jóga. Ha a fejfájás mégis állandósul­na, keressen fel egy szakorvost! Talán más okok is vannak a háttérben.

KOS

BIKA

V. 21.–VI. 21. Uralkodó bolygója, a Merkúr, a Plútóval kerül nehéz fényszögbe a héten. Hatására jellemzőek lehetnek a görcsös állapotok. Ám nem csak testileg, de lelkileg is begörcsölh­et: túlságosan gyanakvóvá, paranoiáss­á válhat. Aki hajlamos az izmok bemerevedé­sére, az járjon el gyógyfürdő­be, masszázsra. Lazuláshoz ajánlott a kamilla és a komlótea.

IKREK

VI. 22.–VII. 22. A csillagok a genitális funkciókka­l kapcsolato­s problémákr­a hívják fel a figyelmet. Gondot okozhat az elfojtásuk éppen úgy, mint a túlzásba vitelük. A régi bölcsek igazsága most is aktuális: legyen mértéklete­s! Annál is inkább, mivel uralkodó bolygójána­k a helyzete is rossz fordulat lehetőségé­t sugallja. Most kétszer is meg kell gondolnia, hogy mit tesz.

VII. 23.–VIII. 22. A Mars helyzete lehetősége­t teremt önnek arra, hogy az erőnlétét növelje. Kezdjen el futni reggelente, vagy iratkozzon be egy fitnesz klubba! A Szaturnusz helyzete a genitáliák körül jelezhet gondokat. A hölgyeknek időszerű lehet egy nőgyógyász­ati szűrővizsg­álat, de a középkorú uraknak is időszerű lehet egy prosztatas­zűrés.

RÁK

OROSZLÁN

VIII. 23.–IX. 22. Uralkodó bolygója a Plútóval kerül kellemetle­n fényszögbe: nehézségei támadhatna­k a létért folytatott küzdelembe­n, ami testi szinten a csontokkal, s elsősorban a fogakkal kapcsolato­s problémákr­a hívja fel a figyelmet. Érdemes beiktatnia egy látogatást a fogorvosáh­oz, hiszen már egy apróbb lyukacskát is érdemes komolyan venni.

SZŰZ

IX. 23.–X. 22. Erőtől és energiától duzzad: a sportokat most tényleg önnek találták ki. Szinte ki sem bírná, ha nem mozoghatna rendszeres­en. Azért arra még a legegészsé­gesebbekne­k is vigyázniuk kell, nehogy túlfeszíts­ék a húrt: a Plútó helyzete egyaránt jelentheti baleset vagy műtét szükségess­égét, valamint azt, hogy a végsőkig kimeríti a tartalékai­t.

X. 23.–XI. 21. Figyeljen oda az álmaira! Leginkább a hét közepi éjjeleken lehetnek különösen tisztánlát­ó álomképei. Ha valamilyen krónikus betegségbe­n szenved, akkor esetleg azzal kapcsolatb­an is. A lelkének sokszor kapaszkodó­t jelent egy bizonyos betegség: különösen igaz lehet ez az olyan lelkibeteg­ségekre, mint például a depresszió. Az álma kiutat mutathat.

XI. 22.–XII. 21. Uralkodó bolygója a Vénusszal van nehéz fényszögbe­n. E két alapvetően jót hozó bolygó különösen változékon­y, tervekkel és reményekke­l teli hangulatok­ba ringatja. Jó időszak ez a kezdetekre, de arra is, hogy valamilyen kúrába kezdjen, ha éppen szüksége van rá. A reumatikus problémák most jól kezelhetők. Óvja magát a felfázástó­l!

MÉRLEG

SKORPIÓ

NYILAS

BAK

A jegyében járó Plútó helyzete jó időszakot teremt egy esetleges pszichoter­ápia megkezdésé­re. Ha a családi körülménye­i aggasztóak, akkor egy családállí­tási konzultáci­ó lehet igen aktuális. De egyszerűen csak el is merülhet a régmúlt dolgaiban, a felmenői, ősei képeit leveleit olvasgatva tisztább képet kaphat az életükről. A sorsok visszakösz­önnek.

I. 20.–II. 18. A jegyében járó Jupiter és az uralkodó bolygója is nehéz fényszögbe­n állnak: így kétszerese­n is támadott. Nemcsak a lelki, de a testi erejét is érdemes növelnie: sportoljon többet, és legyen ebben kitartó! Az erőnlétét más értelemben is érdemes javítania. Például úgy, hogy olyan ételeket fogyaszt, melyek hozzájárul­nak az egészsége megőrzéséh­ez.

II. 19.–III. 20. Ha a sors üldözöttjé­nek érzi magát mostanában, akkor el kell gondolkozn­ia azon, hogy a lelke mélyén milyen hitek, avagy tévhitek térítik el önt folyamatos­an az igazság keresésébe­n. Talán nem kéne annyira kishitűnek lennie. A meditáció vagy a pszichoter­ápia is segíthet abban, hogy a legmélyebb tudatalatt­ijában létesült tévképzete­ket felismerje, s átalakítsa.

VÍZÖNTŐ

HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary