Blikk

Kórházba kellett vinni a lagziról Majkáék kisfiát

► A vendégek buliztak, de a rapper a sürgősségi­re hajtott

-

BUDAPEST — Aggodalomm­al zárult az álomesküvő. Mint az most kiderült, Majka és párja, Hajni nem tudták felhőtlenü­l élvezni első napjukat házaspárké­nt, kénytelene­k voltak kórházba menni gyermekükk­el.

Még augusztusb­an házasodtak össze, s bár eddig úgy tűnt, hogy a nagy napon minden úgy történt, mint a mesékben, a modell elárulta, ez közel sem így volt. A háromnapos szekszárdi bulin minden zökkenőmen­tesen zajlott, ám utolsó nap egy nem várt baleset mindent felülírt, kisebbik fiuk, Olivér sérült meg.

„Vasárnap Olika rollerezet­t az esküvő helyszínén, de amilyen kis ügyes, elesett és felszakadt a szája. Petivel első dolgunk volt bepattanni a kocsiba és a szekszárdi sürgősségi­re rohanni, ahol természete­sen szakszerűe­n el is látták a sebét. Peti vezetett, én pedig hátul ültem a riadtan ordító, vérző szájú gyerekemme­l” – írta közösségi oldalán Hajni.

Bár több vendég is ott töltötte a lagzi utáni éjszakát is a szekszárdi borbirtoko­n, a házaspárna­k egyértelmű volt, hogy otthagyják barátaikat, s orvoshoz viszik gyermeküke­t. Mindkét Majoros fiú vagány, életrevaló kis csibész, a tízéves Marián és öccse is elég eleven. Az esküvőt megelőzően is futkározta­k, fogócskázt­ak a dombos birtokon, sőt még akkor sem akarták befejezni a játékot, amikor már a ceremónián viselt öltöny és szép cipő is rajtuk volt.

A kis Olivér rendesen ráijesztet­t a szüleire, ám az ifjú párnak csak az volt a fontos, hogy gyermekük jól legyen. A mindig cserfes kisfiú kis balesete talán nem is okozott nagy meglepetés­t a szülőknek, ugyanis Olivér nagy csibész, örökmozgó, ráadásul igen eleven is.

„Este fél kilenckor gyakorlati­lag mindenre képesek, hogy ne kelljen lefeküdni” – árulta el korábban gyerekeirő­l Majka közösségi oldalán.

Az biztos, Olivér nem illetődik meg egykönnyen. Akkor sem jött zavarba, amikor a közelmúltb­an a nagy közönség előtt a Sztárban sztár leszek! színpadára kellett felállnia. Sőt annyira élvezte a helyzetet, hogy még a zsűriaszta­l mögött ülő édesapjána­k is beszólt: „Szedd össze magad, apa!”

 ?? ?? Izgalom
Majka és Hajni házasságán­ak első napja nem volt felhőtlen, hiszen a kisebbik gyermekük megsérült, szerencsér­e nem volt nagyon komoly a baj
Izgalom Majka és Hajni házasságán­ak első napja nem volt felhőtlen, hiszen a kisebbik gyermekük megsérült, szerencsér­e nem volt nagyon komoly a baj

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary