Blikk

Titkos ügynöknek tartja férjét Claudia

-

BUDAPEST — Egy nappal az angliai premier után Magyarorsz­ágon is bemutatták minden idők talán legjobban várt 007-es filmjét, a Nincs idő meghalni című mozit.

A film a hatodik James Bond-színész, Daniel Craig utolsó szereplése brit titkos ügynökként, így nem csoda, hogy itthon is türelmetle­nül várta mindenki, miként búcsúzik a brit sztár a karaktertő­l.

„Nekem nagyon tetszett, még sírtam is a végén” – árulta el a közösségi oldalán Gelencsér Tímea, akit anynyira megihletet­t a film, hogy jellegzete­s Bond-pózba vágva magát megmutatta, milyen lenne, ha a készítők nőre bíznák a 007-es szerepét.

Talán ez ihlette Zimány Lindát is, bár ő inkább arra pályázott, hogy felvegye a versenyt a Bond-lányokkal, sőt és még tippet is adott, ki lehetne az új Bond: a modell szerint Tom Hardy vagy Cillian Murphy lenne a legjobb választás. Ám ha Liptai Claudián múlna, a férje lenne a befutó, Pataki Ádám ugyanis a 007-es tökéletes eleganciáj­ával jelent meg a premieren.

„Az én saját bejáratú Szikretédz­sentemmel óriás Bond rajongók vagyunk. Több mint egy évet kellett várni, hogy végre megnézhess­ük Daniel Craig utolsó Bond alakítását” – írta közös képük alá Liptai.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary