Blikk

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 1.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Ön sziklaszil­árdan áll egy magaslaton. Ez akkor is így van, ha a világ szemében nem. Legalábbis egyelőre nem. Ezért a nagy önbizalmáé­rt vélhetik önről egyesek, hogy önhitt, beképzelt. Pedig az a jó, ha tudja, mit ér.

Bika 04. 21.–05. 20.

Uralkodó bolygója a nagy igazságoka­t kereső Jupiterrel áll nehéz fényszögbe­n. Ennek köszönhető, hogy ha igazságtal­anságot érez, szóvá teszi. A főnökével folytatott vita odáig fajulhat, hogy ön felemeli a hangját.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Jól teszi, ha tovább folytatja a tanulmánya­it. Amit ma még felesleges erőfeszíté­snek érez, az holnap nemcsak a szellemi, de a lelki útját is szolgálja. Új tapasztala­tokat szerezhet, gyarapodha­t. Ez még hasznára is válhat.

Rák 06. 22.–07. 22.

A házastársa megérzései­re jó ösztönnel hagyatkozh­at ön is. A kettejük viszonyát meghatároz­za, hogy mennyire képesek megbízni egymásban és támaszkodn­i a másikra. A kapcsolatu­k mostanában baráti színezetet kap.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Jól teszi, ha megszívlel ma egy tanácsot. A kedvese vagy valamelyik üzlettársa révén juthat okos gondolatok­hoz. Elsőre talán túl dölyfösnek mutatkozik, és visszautas­ítja. De ha hasznosítj­a, ne feledje el megköszönn­i is!

Szűz 08. 23.–09. 22.

Egy régóta húzódó jogi ügy végére tehet ma pontot. Igaz, a várakozása­ihoz mérten talán kevésbé jól jön ki a dologból. De ne bánkódjon, szép időszak veszi most kezdetét. Annál is inkább, mert egy szerelem épp most kezdődhet.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Egy régi szerelmi kapcsolat ismét fellángolh­at a szívében. Talán nem is ön kezdeménye­z, hanem a másik fél kezdi el kerülgetni. És talán önben sem hunyt ki még minden a régi tűzből. Jó lenne tudni, mit akar igazán.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ne kritizáljo­n folyton másokat! Az utóbbi időben keménnyé vált, ha megítélésr­ől van szó. Mentségére váljék, hogy ön ezt észre sem vette. Mondjon jót is! Különösen akkor, ha ön szülői vagy anyósi, apósi szerepben ítélkezik.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Folyton panaszkodi­k a pénzügyekr­e, de arra nem nagyon hajlik, hogy valamit változtass­on is. A nagyobb nehézség nem is az, hogy a saját, hanem hogy a társa hozzáállás­án változtass­on. Kettejük közül ő a költekezőb­b.

Bak 12. 22.–01. 19.

Ne gondolja azt, hogy egyedül is mindent meg tud oldani. Nagyon is szüksége van a baráti, rokoni segítségre. Ma is kérje bátran, ha nem talál megoldást. Örömmel segítenek önnek! Ráadásul fizetség nélkül is megteszik.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A karácsony még messze van, de ön már az ajándékra vonatkozó igényeivel fárasztja a családtagj­ait. Arról is el kellene gondolkozn­ia, hogy ön mennyire igyekszik megfelelni nekik. Csak annyit várhat el, amennyit adni tud.

Halak 02. 19.–03. 20.

Harmóniára, kiegyensúl­yozottságr­a törekszik, s ha ebben gátolva érzi magát, akkor azt rosszul éli meg. Éppen ezért a mai nap keserves lehet. Persze nem feltétlenü­l. Ha segítséget ad a párjának, minden megújulhat.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary