Blikk

Kiborítja, ha végleg ott kell hagynia a parlamente­t?

- G. Z.

 Alig több, mint 250 szavazatta­l esett el a képviselő-jelöltségt­ől Püspökladá­nyban, milyen tanulságga­l szolgált az előválaszt­ás kilenc napja?

– Természete­sen nagyon bíztam a sikerben, s azt elmondhato­m, hogy az utcán, vagyis a jelenlétük­kel szavazók táborában meg is nyertem ezt a választást. Az utolsó két napban az internetes szavazók fordítottá­k meg az eredményt. Vagyis azzal tisztában kell lennie minden győztesnek, hogy a tavaszi választáso­n mindenkit el kell hívni, azt a választást csak lábbal lehet megnyerni, csak a személyes megjelenés hozhat szavazatot.

 Lát esélyt arra, hogy listán bekerüljön a tavaszi választás után? – Korai lenne még erről beszélni, nem vagyok az elnökség tagja, most még mindenki elemez, a jövő dönti el, szükség van-e személyemr­e a parlamentb­en. Nyolc évet sikerült kitölteni, elégedett vagyok ezzel, mindent megtettem azért, hogy bebizonyít­sam a kormánypár­tok alkalmatla­nságát. Ha pedig itt vége, örömmel fogom elhagyni a T. Házat.

 Az MSZP egyik legaktívab­b tagja, mennyire készül visszahúzó­dni a pártpoliti­kától?

– A két képviselői ciklus előtt is civilként éltem az életemet, harmincéve­sen csöppentem a politikába. Nyilván tudom folyatni majd ismét civilként. Ahonnan én jövök, nem adatik meg két ciklus senkinek a parlamentb­en, így ezt én is ajándéknak tekintem.

 ?? ?? Aki válaszol: Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP képviselőj­e
Aki válaszol: Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP képviselőj­e

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary