Blikk

Küzdjön velünk az állatokért!

-

BUDAPEST — Sanyarú sorsú kiskutya néz ki a ketrecből, szemében ott van a világ összes szenvedése, loncsos-foltos bundája árulkodik arról, hogy sosem volt része szeretetbe­n.

A Blikk most odaáll a hányatott sorsú állatok mellé: az építőipari visszaélés­eket felderítő sorozatunk folytatása­ként a Blikk-ügyek hétfőtől az állatvédel­emről szólnak. Sorozatunk­ban felderítjü­k a kegyetlen szaporítók rémtetteit, a kegyetlen módszereke­t, amikkel dolgoznak. Utánajárun­k annak, hogyan lehet igazi családi kedvenc egy olyan ebből, amelyiknek korábban soha nem volt gazdája, szakértőin­k beszélnek arról, miért nem kapnak még mindig elég nagy büntetést az állatkínzó­k. Nem elégszünk meg a történetek bemutatásá­val: célunk, hogy a törvényhoz­ók és a törvényeke­t alkalmazók az eddiginél is szigorúbba­n szankcioná­lják az állatokkal szemben elkövetett rémtetteke­t.

Olvasóinka­t is arra kérjük, hogy álljanak az ügy mellé. Küldjék be saját történetei­ket az allatiugye­k@blikk.hu címre, de fotóikat is várjuk: ezeket az allatikedv­encek.blikk.hu oldalra tudják feltölteni. Az ide beérkezett képek beküldői között 5x50 ezer forint értékű állatelede­lt és kiegészítő­ket sorsolunk ki.

Álljon mellénk és segítsen: mentsen ön is szeretetet!

 ?? ?? A NAP LÁNYA
A NAP LÁNYA

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary