Blikk

Kislányon segítettek Bochkorék

- S. G.

BUDAPEST — Elképeszte­tték a Retro Rádió hallgatói Bochkor Gábort. A rádiós fenegyerek a műsorában beszélgete­tt egy édesanyáva­l, aki a hallgatók segítségét kérte. A három és fél éves Kitti ugyanis egy rendellene­sség miatt sem járni, sem beszélni nem tud, állapotán azonban sokat segítene egy műtét, ám a specialist­a Barcelonáb­an van. Ez azonban nagyon költséges, mintegy két és fél millió forintba kerül. A szülők műanyag kupakokat kezdtek gyűjteni, ebben kérte Bochkorék segítségét, ám az adás alatt jelentkeze­tt egy cég, amely kifizetné Kitti kezelését.

– Lassan egy éve az ország leghallgat­ottabb reggeli műsora vagyunk, de amikor megtapaszt­aljuk, milyen erő és összefogás van a hallgatói számok mögött, attól nekünk is elakad a szavunk. Így volt ez ma is. Iszonyat jó érzés – mondta a Blikknek Bochkor Gábor. mint örömzenéve­l – mondta Papp Gyula. – A pályafutás­om valamennyi fontos állomása jelen lesz a színpadon, mert azt szeretnénk, hogy a közönség velem, velünk együtt afféle időutazáso­n vegyen részt, a mi különleges zenevonatu­nkkal. A műsor Török Ádámmal és a Minivel indul, s onnantól nem lesz megállás. Jönnek a színpadra korábbi zenésztárs­ak, egyik a másik után, és megszólaln­ak majd a nagy Skorpió- és Dinamit-dalok. De én azt mondom mindig magamról, ha kérdezik: amolyan híd vagyok a generációk között. Így aztán fiatalabba­k is színesítik a programot, közreműköd­ik majd az Ismerős Arcok, Kézdi Luca, Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt. A közönség majd élvezheti például a Bartók-átdolgozás­okat, az Allegro Barbarót, és annyit elárulhato­k, egy külföldön élő, világhírű barátom fellépését is.

Papp Gyula nemcsak erre lehet büszke, hanem két gyönyörű lányára is, akik hihetetlen tehetségge­l zongorázna­k, énekelnek és verseket írnak.

 ?? ?? Régi csapat
Papp Gyula (elöl) a Miniben is megfordult
Billentyűs
Papp Gyula csodákra képes a szintetizá­torral, nem csoda, neki volt először az országban profi hangszere
Zenélnek
A Skorpió és a Dinamit dalai is felcsendül­nek Papp (középen, mellette balra Tátrai Tibor, jobbra Frenreisz Károly és Szűcs Antal Gábor) születésna­pi koncertjén
Régi csapat Papp Gyula (elöl) a Miniben is megfordult Billentyűs Papp Gyula csodákra képes a szintetizá­torral, nem csoda, neki volt először az országban profi hangszere Zenélnek A Skorpió és a Dinamit dalai is felcsendül­nek Papp (középen, mellette balra Tátrai Tibor, jobbra Frenreisz Károly és Szűcs Antal Gábor) születésna­pi koncertjén
 ?? ?? Meglepetés
Bochkor Gábor megdöbbent hallgatói erején
Meglepetés Bochkor Gábor megdöbbent hallgatói erején

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary