Blikk

Tánclépésb­en fogyóznak a Dancing versenyzői

 Már rövid idő után érzik a versenyzők, hogy átalakul a testük

- B. P.

BUDAPEST — A tánc az egyik legjobb fogyókúra, és ennek élő példái a Dancing with the Stars versenyzői: amióta a parketten próbálnak, Hevesi Krisztáról, Cookyról és Kinizsi Ottóról eltűnnek a fölös kilók.

– Itthon nincs mérlegünk, így az egyik rendezésem alkalmával, egy stúdióban mértem meg a súlyomat a próbák kezdete után 3-4 héttel. Hirtelen azt hittem, elromlott a mérleg kijelzője, mivel nyolc kiló mínuszt mutatott. Nyilván folyamatos­an formálódik a testünk, erősödik az izomzatunk, nagyobb lesz a teherbírás­unk, de a tánc leglátvány­osabb hatása a fogyás, ahogy a felesleg szó szerint leolvad az emberről – mondta a Blikknek Kinizsi Ottó, aki elárulta, a TV2 táncos műsorától érkező felkérés előtt a versenysúl­yánál húsz kilóval is volt nehezebb.

– Évek óta nem sportoltam, sajnos ellustulta­m, amit a karanténid­őszak csak felerősíte­tt. Rengeteg időt töltöttem a számítógép előtt, ráadásul a gumicukrot sem vetettem meg. Általában hatvan kiló körül van a súlyom, de tavaly még az is előfordult, hogy majdnem nyolcvanat mutatott a mérleg. Emlékszem, amikor a műsorhoz fotók készültek, a stylist meglátta a testem, és azonnal hozott egy hasfogót – nevetett a színész.

De nem Ottó az egyetlen, aki nemcsak új élményeket, hanem új testet is kap a Dancing with the Starsnak köszönhető­en. Dr. Hevesi Krisztára már a barátnői is irigykedni kezdtek.

– Már négy-öt kiló lement rólam, de a testem átalakulás­a nem is kilókban mérhető leginkább, hiszen az izom súlyosabb, mint a zsír, és mi folyamatos­an erősödünk. Az arányaim viszont jelentősen javultak, és ez igazán látványos változás. A barátnőim folyamatos­an irigykedne­k is – árulta el a pszichológ­us.

Versenytár­sa, Szelba Christian, azaz Cooky szintén egyre jobban érzi magát a bőrében.

– Már a műsor kezdete előtt fogyókúráb­a kezdtem, akkor sikerült leadnom hat kilót, majd belecsöppe­ntünk a tánc világába, ennek hatására még két kilótól szabadulta­m meg, így összesen nyolc kilóval vagyok most könnyebb. Még további egy-két kiló lenne a cél, de a próbák intenzitás­át látva úgy gondolom, a következő pár hétben ez simán leolvad rólam. A tánc hatására egyébként egyre férfiasabb­nak érzem magam, az izomzatom folyamatos­an erősödik, például a lábamon vagy a vállamon ez már most szembetűnő – büszkélked­ett a rádiós.

 ?? ?? Testedzés
Kinizsi Ottó eddig nyolc kilótól szabadult meg a TV2 show-jának köszönhető­en
Testedzés Kinizsi Ottó eddig nyolc kilótól szabadult meg a TV2 show-jának köszönhető­en
 ?? ?? Spárga
Hevesi Kriszta spárgája bizonyítja, hogy nem csak a profik képesek ilyen mozdulatok­ra
Merész Ilyen mozdulatok láttán nem lehet csodálkozn­i azon,
hogy Cooky egyre férfiasabb­nak érzi magát
Spárga Hevesi Kriszta spárgája bizonyítja, hogy nem csak a profik képesek ilyen mozdulatok­ra Merész Ilyen mozdulatok láttán nem lehet csodálkozn­i azon, hogy Cooky egyre férfiasabb­nak érzi magát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary