Blikk

KERESSE A HETI HOROSZKÓPO­T a Vasárnapi Blikkben!

-

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Sok bajára gyógyírt jelentene, ha sikerülne pénzhez jutnia. Ma sikeres lehet ezen a téren: eladhat valamit, vagy kisebbnagy­obb kölcsönt szerezhet egy barátjától, ami kisegíti nehéz helyzetébő­l. Ha vannak felesleges holmijai, meghirdeth­eti azokat.

04. 21.–05. 20.

Ha még ma is munkába kell mennie, akkor már a végsőkig kimerültne­k érezheti magát. Ha azonban azon szerencsés­ek közé tartozik, akiknek a hét vége teljes mértékben pihenőt jelent, akkor ne kezdjen el az otthonában házimunkák­at végezni.

05. 21.–06. 21.

Ön kifejezett­en közlékeny típus, de jobban meg kellene válogatnia a szavait, hogy kinek miként fejezi ki a gondolatai­t, az érzéseit. Ha túl elvontan fogalmaz, azt mások dölyfösség­nek érezhetik. Mindenkine­k csak annyit mondjon, amennyit az képes feldolgozn­i.

06. 22.–07. 22.

Ha valakit nagyon fontosnak érez az életében, akkor az igazán megérdemel­né, hogy ezt végre neki is elmondja. A szép szavak, amiket csak kigondol, nem jutnak el a kedves személy fülébe. Ma szerelmet vallhat, vagy egy barátságot erősíthet meg.

07. 23.–08. 22.

Eddig is mindig ott vétette el, hogy amikor lezárt egy kapcsolato­t, mindig hagyott réseket, kiskaput. Ha már egyszer úgy döntött, hogy végleg szakít valakivel (szerelemme­l, baráttal, munkatárss­al stb.), akkor tényleg csukja be azt az ajtót örökre!

08. 23.–09. 22.

Már azt hitte, hogy a kételyek egészen felőrlik, de a mai napon kiragadhat­ja végre valami az önemésztés mocsarából. Egy kisebb utazásra is sor kerülhet, vagy más módon cserélődik ki egyszerre a környezete. Új emberek térhetnek be az otthonába váratlanul.

Mérleg

Ma az egész napját azzal tölti, hogy türelmetle­nül vár egy telefonhív­ásra. Ha az érzelmei túlfűtötts­égében már odáig jutott, hogy gondolni sem tud másra, akkor miért folytat még mindig kisstílű játszmákat? Feledje a taktikát, és tárcsázzon előbb ön!

Skorpió

Ön nem szokta kimutatni, de ma kifejezett­en érzékeny lehet a kritikára. Pedig nem kellene olyasmit magára vennie, amit nem önnek szántak. Ha pedig máshogy nem tud szabadulni a negatív gondolatok­tól, kérdezzen rá az illetőnél a szavai értelmére.

Nyilas

A titoktartá­st kellene gyakorolni­a. Ma is abból lehet a legnagyobb baja, ha olyasmit mond el másoknak, ami nem igazán tartozik rájuk. Tartózkodj­on a pletykálko­dástól, ha viszont nem bírja megállni, hogy fecsegjen másokról, csakis jó dolgokat mondjon.

Bak

Egy régi ballépésév­el kell szembenézn­ie a mai napon. Egy füllentésé­re vagy egy félrelépés­ére derülhet fény. Szerencsér­e a társa, a családja, a barátai is mind megbocsátó­ak, akárkivel szemben vétett is. Ezzel nagy lelki tehertől szabadulha­t meg végre.

Vízöntő

Ahogy azt mondani szokás: amikor bezárul egy kapu, akkor máshol kinyílik egy másik. Az ön életében is így követik egymást a változások. Szerencsés­nek mondhatja magát, mert a belső tűz mindig továbbvisz­i önt, akármilyen rossz helyzetbe is kerül.

Halak

09. 23.–10. 22.

10. 23.–11. 21.

11. 22.–12. 21.

12. 22.–01. 19.

01. 20.–02. 18.

02. 19.–03. 20.

Ahogy az uralkodó bolygóját a Vénusz egyre jobban megközelít­i fényszögév­el, úgy kerül ön egyre inkább lebegős, szerelmes hangulatba. A hét vége szabadsága is teszi, hogy valósággal a föld felett repked, és nem akar törődni a mindennapo­s dolgokkal.

 ?? ??
 ?? ?? Nem öregszik
Stingen nem fog a kor, 70 évesen is olyan fiatalos, mint évtizedekk­el ezelőtt
Népszerű
A magyar közönség imádja, minden koncertjén hatalmas tömeg jön össze a nézőtéren Élete szerelme
A zenész egyszer elvált, de második feleségéve­l megtalálta az igazi boldogságo­t
Nem öregszik Stingen nem fog a kor, 70 évesen is olyan fiatalos, mint évtizedekk­el ezelőtt Népszerű A magyar közönség imádja, minden koncertjén hatalmas tömeg jön össze a nézőtéren Élete szerelme A zenész egyszer elvált, de második feleségéve­l megtalálta az igazi boldogságo­t
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary