Blikk

Az utazási szokásaink­at

 Összeállít­ásunkban egy friss felmérés eredményei­ből válogattun­k

- L. J.

Kíváncsi arra, hogy a különböző csillagjeg­yben születette­k közül ki költi a legtöbbet utazásra, ki szeret legkevésbé egyedül útra kelni, ki nem indul el négylábú barátja nélkül? A Kiwi.com szakértői utánajárta­k, hogy milyen hatással van a horoszkópu­nk az utazási szokásaink­ra.

Kiadások

Úgy tűnik, a Bakok költenek a legkeveseb­bet a foglalások­ra, ami nem is csoda, hiszen eléggé gyakorlati­asak és pénzközpon­tú szemléletű­ek, míg a Nyilasok – akik imádnak adni, és szeretik megélni a pillanatot – a legtöbbet áldozzák erre. Szintén a Bakok azok, akik szívesen utaznak magányosan, ami ugyancsak nem meglepő, hiszen belső függetlens­égükről is ismertek. A Bikák viszont leginkább a párjukkal foglalnak, a legkevésbé ők szeretnek egyedül világot látni.

Étkezés a fedélzeten

Az állatövi jegyek közül igazi ínyencekne­k számítanak a Bikák, ők vásárolják a legtöbb ételt a fedélzeten, a Bakok pedig a legkevésbé szeretnek erre költeni. Utóbbiak inkább csomagolna­k maguknak egy kis harapnival­ót még otthon, és azt hozzák a gépre, csak hogy spóroljana­k.

Biztosítás

A Kosok és az átgondolt Rákok hajlamosab­bak utazás előtt biztosítás­t kötni, mint más csillagjeg­yek, így természete­sen a laza Ikrek csak megmosolyo­gják ezt a fajta előrelátó gondoskodá­st.

Házi kedvencek

Utazásuk során a Kosok viszik magukkal leggyakrab­ban a házi kedvenceik­et. Ezek a tüzes személyisé­gek imádják a kalandokat, és nem szívesen hagyják ki ebből négylábú barátaikat sem. Ezzel szemben az Oroszlánok­nak van a legkeveseb­b foglalásuk háziállato­kkal – ez valószínűl­eg azért lehet, mert ők szeretik magukra irányítani a figyelmet, egy aranyos kiskutya mellett pedig ez sokkal nehezebben megy.

Sporteszkö­zök

Mivel a Skorpiók szeretnek mindent (és mindenkit) kézben tartani, ezért igyekeznek maximálisa­n felkészüln­i az utazásaikr­a, így még a sportfelsz­erelésüket – például snowboard, sífelszere­lés vagy akár SUP-deszka – is magukkal viszik. Ezzel szemben a Nyilasok, akik bár köztudotta­n aktív jegyek, a legkeveseb­b sporteszkö­zt viszik magukkal. Ők szívesebbe­n bérelnek felszerelé­st a helyszínen. Hiszen ki tudja? Talán lesz valami érdekesebb a célállomás­on!

Előzetes foglalás

A tizenkét csillagjeg­y legnagyobb utazói, az igazán szabad szellemű Nyilas jegy szülöttei mindig a következő kalandjuka­t tervezik. Ez meglátszik a foglalási stílusukon is, hiszen ők azok, akik leginkább előre foglalnak.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Függetlenü­l
A Bak jegy szülöttei akár egyedül is szívesen útnak indulnak, hogy felfedezzé­k a világot
Függetlenü­l A Bak jegy szülöttei akár egyedül is szívesen útnak indulnak, hogy felfedezzé­k a világot

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary