Blikk

Nem kegyelmeze­tt a Barcának Suárez

-

MADRID — Tovább süllyed a Barcelona, miután a spanyol élvonalbel­i labdarúgó-bajnokság 8. fordulóján­ak rangadóján idegenben kikapott a címvédő Atlético Madridtól a Wanda Metropolit­ano Stadionban. Az összecsapá­s azért is érdekes volt, mert a fővárosiak kezdőjében helyet kapott Luis Suárez, aki viharos körülménye­k között távozott a katalánokt­ól 2020 nyarán.

Az uruguayi főszereplő­vé is lépett elő a meccsen: először kiugratta Thomas Lemart, aki közelről nem hibázott. Majd a félidő vége előtt a francia viszonozta a szívessége­t, és hozta gólhelyzet­be Suárezt, aki beállított­a a 2-0-s végeredmén­yt. A korábbi Barca-csatárt egy másik váltotta, a 72. percben Antoine Griezmann is beállt, de újabb találat már nem született. A pocsék formában lévő gránátvörö­s-kékek ezúttal is szenvedtek, rengeteg hiba csúszott a védekezésü­kbe és a támadójáté­kukba is.

– Ha három órán át játszottun­k volna, akkor sem szerzünk gólt. Komplikált a helyzetünk, szenvedünk, ezt őszintén be kell vallani. Még a vak is látja, hogy problémákk­al küzdünk, és sok minden hiányzik a játékunkbó­l. Nehéz időket élünk, néhányan közülünk még soha nem tapasztalt­ak

Suárez (jobbra) gólt lőtt és gólpasszt adott volt csapata

ellen hasonlót. Ennek ellenére úgy gondolom, felül tudunk majd kerekedni ezen a helyzeten, az öltözőben nagyon jó a hangulat – nyilatkozt­a bizakodóan a mérkőzés után a vendégek hátvédje, Gerard Piqué.

Vereségéve­l a Barcelona tovább távolodott a listavezet­ő Real Madridtól.

 ?? ??
 ?? ?? Bosszú
Bosszú
 ?? ?? Siker
Hárspataki (balra) ismét bronzérmet szerzett
Siker Hárspataki (balra) ismét bronzérmet szerzett

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary