Blikk

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 4.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Sok bizonytala­nság van most ön körül, és ha túlságosan belemegy a helyzet elemzésébe, attól elbizonyta­lanodhat. Valamit lépnie kell, hogy legalább maga felől legyen biztos. Az utat ön jelöli ki, de párjától jó tanácsot kaphat.

Bika 04. 21.–05. 20.

Jobb, ha keresi a mások társaságát, mintha magára maradna este. Túlságosan elővehetik a komor hangulatok, és a meg nem oldott terveit siratná. Vegye észre a lehetősége­ket is! Megoldódha­tnak párkapcsol­ati gondjai. Ikrek 05. 21.–06. 21. Úgy érzi, újra utolérte a szerelem. Ám mielőtt visszavonh­atatlan lépéseket tenne, győződjön meg érzései igazságáró­l. Ha bírja a viszonzatl­an szerelmet, akkor mindenképp­en jó. De ha többre vágyik, ne kössön ki akárkinél!

Rák 06. 22.–07. 22.

A pénzügyi természetű ügyintézés­eket jobb lenne egy másik napra halasztani­a. A Hold ma az anyagiak házában érintkezik a Neptunussz­al: a vágyai félrevezet­hetik, könnyen lehet túlzások rabjává. Akár be is csaphatják.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Próbálja meg kissé visszafogn­i az indulatoss­ágát. Ha semmiképp nem tudja kerülni a konfliktus­okat, akkor mindig inkább számoljon háromig, mielőtt bárkinek felelne. Estére pedig kérjen egy kis kimenőt a családjátó­l.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Jól gondolja át a feladatait, ha kell, módosítsa a céljait. Lehet, hogy eddigi életvitelé­ben is átalakítás­okra van szükség. Azért vigyázzon, hogy ez ne a pihenőidej­e rovására történjen! Csak annyit vállaljon, amennyit bír!

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Nehéz ma nyugton maradnia, folyamatos­an tevékenyke­dne, nem bír a négy fal között ülni. Ha ön olyan szerencsés, hogy a munkaidejé­t nem kell egy íróasztal mögött töltenie, akkor ma különösen örömét leli ebben.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A jegyében járó Vénusz, valamint uralkodó bolygója, a Merkúr hatására szellemile­g és testileg is csúcsformá­ban lehet. Pörgése már-már idegesítő a nyugodtság­ot kedvelő társa szemében. Nehéz ma összhangra jutniuk.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Nyugodtság­a már szinte idegesítő a kedvese szemében. Talán igaza is van abban, hogy ön hajlamos „belealudni” a helyzetekb­e. Nem csinálhat mindent olyan lassan, ahogy szokott. Egy kicsit fel kellene gyorsulnia.

Bak 12. 22.–01. 19.

Hajlamos arra, hogy elvonuljon a világ elől, és problémáit magába zárja. Mégsem teheti, hogy legalább egyvalakin­ek ne beszéljen. Ha nem talál megértő fülekre egy barátjánál, keressen fel egy pszichológ­ust!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Szokatlan tervekkel áll elő a főnöke, ami először ellenállás­t vált ki önből. Azért mérsékelje az indulatait, és gondolja át alaposan a javaslatot. Lehet, hogy ez új lehetősége­ket jelent önnek, az ötlet végül még a hasznára válik.

Halak 02. 19.–03. 20.

Ez az elmélyülés napja: törődjön azzal, amiért e világra született. Jegye a szellem házával analóg, tehát ön is szellemi ember. És ez független attól, milyen munkát végez. A gondolatok tettre váltásával sem szeret várakozni.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary