Blikk

Menekítik az oviból a gyerekeket

-

DUNAALMÁS — Már csak az intézményv­ezető, a helyettese, egy pedagógiai assziszten­s és egy takarítónő maradt a dunaalmási óvodában, miután, mint arról a Blikk elsőként beszámolt, egy alkalmazot­tat kirúgtak gyerekbánt­almazásra hivatkozva. A Népszava szerint negyven gyermek jár még oda, húszat már kivettek a szüleik.

„Nyáron kaptunk új vezetőket, s eleinte minden rendben ment, de azóta elmérgesed­ett a helyzet, nagyon feszült a hangulat az oviban. Több mint 15 éve dolgozom itt, de ilyet még nem tapasztalt­am. Az önkormányz­atnak is jeleztük, hogy az új vezetéssel nem tudunk együtt dolgozni, de hiába, nem történt semmi, ezért döntöttünk

Botrány

Lapunk írt először szombaton a dunaalmási óvodában lévő tarthatatl­an helyzetről, azóta egymás után veszik ki a gyerekeket a felmondás mellett” – nyilatkozt­a most az egyik óvodapedag­ógus.

Ollé Árpád polgármest­er szerint minden rendben volt az új vezetéssel. Ám amikor az óvoda vezetése szerint kollégájuk bántalmazo­tt egy gyereket, az a család épp nyaralt.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary