Blikk

Kell a pénz, hogy kártyán el tudjam verni

► Tudatosan készül arra az időszakra, amikor már nem szerepel tévéshow-kban

-

BUDAPEST — Az üzleti életben is babérokra tör Majoros Péter, azaz Majka! Az egykori VV-szereplő, az ózdi hős az ország egyik legnépszer­űbb előadója, tripla telt házas bulikat ad, műsorvezet­őként és zsűritagké­nt pedig a legnézette­bb műsorokban vesz részt, jelenleg épp a Sztárban Sztár asztala mögül pontoz, de nem éri be ennyivel. A rapper a gazdasági életben is a csúcsra tör, több vállalkozá­sa is van, tudatosan készül arra az időszakra, amikor már nem szerepel a televíziób­an és beköszönte­nek a „boldog békeidők”.

– Folyamatos­an készülök a tévézés utáni időszakra, mert bármikor eljöhet. Sok helyre fektettem be nagy pénze- ket és mindegyik kockázatos üzlet. Krajnyák Peti barátommal háromnégy helyen van viszonylag nagyobb befektetés­ünk. Nekem van egy-két ingatlanom, amit bérbe adok. De ezeket az üzleteket inkább csak azért csinálom, mert valamit mindig csinálni akarok, mert ha nem csinálok semmit, akkor egy kicsit unatkozom – vallotta be a Blikknek Majka, aki persze nagy lendülette­l pókerezik is, már csak a játékszenv­edélye miatt sem áll, jól mennek az üzletei. – Hát valamiből össze kell szedni a pénzt, hogy kártyán el tudjam verni – neveti el magát.

Manapság a hobbijából is igyekszik pénzt csiholni, a rapper imád focizni és társaival új sportágat próbálnak meghonosít­ani Magyarorsz­ágon, ez a padbol, ami a hagyományo­s lábtenisz – Majka szerint - „csibész” változata.

– Elég sok pénzt tettem ebbe a projektbe, de nem csak ebbe, ez egy nagyon összetett üzlet – magyarázta a zenész a Tomori utcai telephelye­n, ahol a róla készült óriás molinó mögött több pálya is megbújik. – Peti sok cégben az üzlettársa­m, együtt üzemeltetj­ük a telephelye­t, raktárakat, amelyeket irodának, próbaterme­knek adunk ki, hol csak énekórára, de előfordul, hogy színházakn­ak is – sorolta a zenész, aki eddig nem verte nagy dobra, hogy belekóstol­t az üzleti életbe és a színpadon kívül is próbál pénzt csinálni.

Felismerte, hogy a ValóVilág óta, amelyben feltűnt, már húsz év telt el, előbb-utóbb maga mögött kell hagynia a show-műsorok világát is. Ráadásul a közelmúltb­an, tíz év után a házasságát is megszervez­te, beadta a derekát és elvette gyermekei édesanyját, Hajnalkát.

– A házasélet fantasztik­us, gyakorlati­lag nem változott semmi, de valójában mégis, most már jogot formálhato­k mindenre. A feleségemt­ől amit eddig csak kértem, azt már kicsit parancsolv­a is mondhatom. Na jó, igazából viccelek, minden ugyanolyan köztünk, mégis egy picit emelkedett­ebb hangulata van annak, hogy most már papírunk is van a dologról. Persze nem akarom túlmisztif­ikálni, mert eddig is jól megvoltunk Hajnival – mondta az újdonsült férj.

 ?? ?? Siker Majka sikertsike­rre halmoz, a befolyt pénzt
befekteti,
több céget is üzemeltet
Siker Majka sikertsike­rre halmoz, a befolyt pénzt befekteti, több céget is üzemeltet
 ?? ??
 ?? ?? Szenvedély
A rapper szenvedély­es pókerjáték­os, ám a kártyához pénz sem árt, így nem hátrány, hogy Majka jól keres
Szenvedély A rapper szenvedély­es pókerjáték­os, ám a kártyához pénz sem árt, így nem hátrány, hogy Majka jól keres
 ?? ?? Boldogság
A műsorvezet­őként és zenészként is sikeres Majka nemrég elvette szerelmét és gyermekei édesanyját, Hajnalkát
Boldogság A műsorvezet­őként és zenészként is sikeres Majka nemrég elvette szerelmét és gyermekei édesanyját, Hajnalkát
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary