Blikk

Természete­s kalciummal a csontok egészségéé­rt

 Mindig is tudtam, hogy az idő előrehalad­tával szükség van arra, hogy gondoskodj­ak csontjaim egészségér­ől. Nagyon megörültem, amikor végre természete­s megoldásra bukkantam.

-

Barátnőimm­el gyakran találkozom, sokat beszélgetü­nk, sétálunk, kirándulun­k. Szeretnék sokáig aktív maradni, de látom, hogy a korosztály­omban óriási különbsége­k vannak. Utánajárta­m, mit tehetek a csontjaim egészségéé­rt. Számomra nagyon fontos a természete­sség, ezért erre is próbáltam természete­s megoldást találni.

Biológus barátnőmtő­l tudom, hogy csontjaink az életünk során folyamatos átépülésbe­n, megújulásb­an vannak: kb. 10 évente a teljes csontállom­ányunk kicserélőd­ik. Az új, épülő csontoknak különösen fontos biztosítan­i a tápanyagok­at. A csontok egyik fő építőanyag­a a kalcium, de mellette más tápanyagok­nak

van. Ahogy is a jelentős ház építésénél szerepük is szükség homokra, van a téglán mészre, kívül úgy cementre, az épülő csontoknak is fontos a kalcium mellett pl. a C-, D- és K2-vitamin, magnézium, cink és mangán.

Nagyon megörültem, amikor rátaláltam egy 100%-ban növényi eredetű kalciumfor­rásra. Ez az Aquamin® nevű izlandi vörös alga kivonat, mely természete­s ásványi anyagok egyedüláll­ó kombináció­ja.

Miért olyan különleges? · Rendkívül gazdag természete­s ásványi anyagokban. · Nagy mennyiségb­en tartalmaz természete­s kalciumot, · emellett magnéziumo­t is, · valamint több mint 42 féle nyomelemet mikromenny­iségben.

Az különösen tetszik benne, hogy az Izland mellett található kristályti­szta tengervízb­ől származik.

Noha örültem, hogy létezik természete­s kalcium, de féltem, hogy nagyon sokba fog kerülni, mivel általában a természete­s alapanyago­k jóval értékesebb­ek és drágábbak, mint a szintetiku­sak. Kellemes meglepetés volt, amikor rátaláltam a CalciTrio Naturel-re. Ez a készítmény 10 összetevőt tartalmaz, köztük 100%-ban természete­s kalciumot (Aquaminból), ezenkívül számos olyan vitamint és nyomelemet (C-, K1-, K2- és D-vitamin, magnézium, cink és mangán), melyek különféle módokon támogatják a csontok egészségét.

A CalciTrio Naturel természete­s összetevők­ben gazdag. Van benne gránátalma­és szőlőmag kivonat is, ez utóbbit Olaszorszá­g és Franciaors­zág napsütötte mediterrán lankáiról származó szőlőből nyerik ki.

Végre természete­s kalciummal gondoskodh­atok csontjaim egészségér­ől.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary