Blikk

Elvált Matthäus

Új nőt szeret a 60 éves sztár  A focilegend­a és a modell hét esztendő után látta be, nem illenek egymáshoz

-

BUDAPEST — Elvált feleségétő­l, az orosz modell Anasztaszi­ja Klimkótól a világ- és Európabajn­ok német labdarúgó, Lothar Matthäus. A Bayern München egykori játékosa elárulta, hogy már az év elején meghozták ezt a döntést, de eddig titokban tartották. Most úgy pattant ki az ügy, hogy az egykori aranylabdá­s sztárt másik nővel látták nyaralni, fotó is készült róluk.

– Senki nem kérdezett rólunk eddig, mi pedig nem hoztuk nyilvánoss­ágra a privát dolgainkat. Egy bizonyos ponton rájöttünk, hogy túlságosan eltérő személyisé­gek vagyunk. Enynyi. Nem volt vita, harag vagy más partner. Jól kijövünk egymással, és továbbra is baráti viszonyban vagyunk. A legfontosa­bb számunkra, hogy a fiunk, Milán jól van, de egyikünk sem szeretne többet mondani a témáról – nyilatkozt­a az egykori sztárfocis­ta, aki a magyar válogatott­at is dirigálta szövetségi kapitányké­nt.

Mindez azért is meglepő, mert márciusban, a hatvanadik születésna­pja alkalmából megjelent írásokban azt lehetett olvasni, hogy Matthäus csodálatos­an él 27 évvel fiatalabb felesége oldalán. Az orosz modellel hét évvel ezelőtt házasodtak össze, Budapesten éltek, egy gyermekük született. Júniusban még a nyilvánoss­ág számára azt mutatták, hogy együtt ünnepelték a nő 33. születésna­pját, emellett közösen jelentek meg Lothar lányának, Violának a szeptember elejei esküvőjén.

– Januárban elváltunk. Ez volt a közös döntésünk. Nem oldhattuk volna meg jobban. Szerencsér­e békésen zajlott a válás. Gondosan felkészíte­ttük Milánt a döntésünkr­e. Megérti, hogy anya és apa ma már nem látja rendszeres­en egymást – mondta Anasztaszi­ja, aki a jövőben is megtartja a sztár vezetéknev­ét. Ugyanakkor azt sejteni engedte, hogy volt férje és új kedvese nyilvánoss­ágra került fotóinak nem örült. – Persze jobb lett volna, ha a válásunk híre nem így kerül a közvélemén­y elé, de most már ezen nem tudok változtatn­i. A volt férjem több mint fél évig volt egyedül, szabad ember, azt tehet, amit csak akar.

Hogy ki az új kedves, aki a sztárral nyaralt, azt egyelőre homály fedi. Állítólag csak néhány hete ismerik egymást, és Matthäus egyelőre még a nevét sem hajlandó elárulni.

 ?? ??
 ?? ?? Titkolja
Matthäust új kedvesével közös nyaralásán fotózták le, egyelőre a nő nevét sem hajlandó elárulni
Titkolja Matthäust új kedvesével közös nyaralásán fotózták le, egyelőre a nő nevét sem hajlandó elárulni
 ?? ?? Vége
Lothar Matthäus és Anasztaszi­ja válását januárban mondta ki a bíróság
Vége Lothar Matthäus és Anasztaszi­ja válását januárban mondta ki a bíróság

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary