Blikk

109 millióért árulja házát Joshi Bharat

► Egykor boldog család otthona volt, ma csak közös vagyon, amin osztozni kell

-

GÖDÖLLŐ — Újabb komoly lépést tett a válása felé Joshi Bharat és felesége: a pár megválik a családi házától. Mint azt korábban megírtuk, a tévés műsorvezet­ő harmincegy év után elválik a feleségétő­l, Csillától. A hír szinte sokkolta a sorselemző rajongóit, mert a házasok már korábban is mentek át nehéz időszakon, így joggal hihették, hogy ezúttal is sikerül átlendülni­ük problémáik­on. Úgy tűnik, erre már nincs esély.

Az ingatlan.com nevű oldalon 109 millió forintért már meg is hirdették azt a gödöllői, hegyen álló, 180 négyzetmét­eres, négy plusz fél szobás, kültéri medencés házat, amelyben Joshi Bharat több mint másfél évtizede lakott a családjáva­l. Az eladó pontosan leírja, hogy az új tulajdonos mit kap a hatalmas summáért cserébe.

„A házat 2003-ban teljes körűen felújított­ák, modernizál­ták, azóta folyamatos­an karbantart­ott, fejlesztet­t, beleértve a tetőt, a nyílászáró­kat, a konyhát, a külső szigetelés­t, mindezek mellett mégis megtartott­a eredeti hangulatát, ami leginkább a gyönyörű, eredeti gerendázat­ban köszön vissza. A ház közvetlen természetv­édelmi terület melletti, teljesen csendes, madárcsics­ergős saroktelke­n helyezkedi­k el” – olvasható a Színes Ász által kiszúrt hirdetés szövegében.

– Mivel az elmúlt években már tényleg nem volt igazán jó Bharat és Csilla kapcsolata, igazából még a közvetlen környezetü­k, de még a családtago­k is megkönnyeb­bültek, hogy ennek a kapcsolatn­ak végre vége. Egyikük sem volt már boldog benne, Csilla mégis rosszul viseli, hogy véget ért a házassága – tudtuk meg a család egyik közeli barátjától, aki hozzátette, a közös otthonból egyelőre a férj költözött el.

– Bár ez az ő álomháza, imádott benne élni, most el kell adnia, hogy lezárja életének előző szakaszát, amelyet Csillával töltött. Amíg ez nem történik meg, addig a felesége marad a házban – közölte a Blikk-kel az informátor.

Lapunk megkereste Joshi Bharatot, de a televíziós műsorvezet­ő nem kívánt reagálni. A házának eladásával megbízott ingatlanüg­ynök azonban elárulta, hogy egy hölggyel – vélhetően a feleséggel, Csillával – kötött szerződés alapján igyekszik értékesíte­ni az ingatlant.

 ?? ??
 ?? ?? Luxus
Keleti kényelmet kínál leendő tulajdonos­ának a tévés családi háza Áldozat
Joshi álmai otthonát alakította ki Gödöllőn, de most kénytelen megválni tőle
Luxus Keleti kényelmet kínál leendő tulajdonos­ának a tévés családi háza Áldozat Joshi álmai otthonát alakította ki Gödöllőn, de most kénytelen megválni tőle

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary