Blikk

Autójában fojtották meg a futballist­át

- Blikk-összeállít­ás

KALAMARIA — Néhány órával azután, hogy családtagj­ai bejelentet­ték az eltűnését, holtan találták autójában a görög Nikosz Cumaniszt. A futballist­a 31 évesen hunyt el. A rendőrség nyomozást indított, a játékost meggyilkol­ták.

A helyi beszámolók szerint a korábban a görög harmad- és másodosztá­lyban, valamint az élvonalbel­i Ariszban is szereplő labdarúgót az autójában találták meg egy északi görög városban, Kalamaria kikötőjétő­l nem messze, egy parkolóban. A hatóságok az öngyilkoss­ág lehetőségé­t hamar kizárták, mivel kiderült, hogy a labdarúgó két kezét összekötöt­ték, és megfojtott­ák, feltehetőe­n a saját övével. Egy barátja szerint a férfinak voltak anyagi gondjai, de nem kezelhetet­len mértékűek. Fel is ajánlotta neki a segítségét, és elárulta, Cumanisz azt tervezte, hogy eljegyzi a barátnőjét.

A korábbi görög U21-es válogatott futballist­a szeptember­ben tért vissza nevelőegye­sületéhez, a harmadoszt­ályú Makedoniko­szhoz, pályára azonban nem lépett a színeiben. A balhátvéd korábbi klubja, az Arisz közleményt adott ki.

„Nikosz Cumanisz sajnálatos elvesztése szomorúság­ot keltett egyesületü­nk családjába­n. A PAE ARIS őszinte részvétét fejezi ki a családjána­k” – adta hírül az együttes.

Nikosz Cumanisz a görög élvonalban is játszott, összekötöz­ték a kezét és megfojtott­ák az övével

 ?? ?? Gyilkosság
Gyilkosság

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary