Blikk

GYOGYITO HOROSZKOP, RADIOMUSOR

- www.kiskegyed.hu

KOS III. 21.–IV. 20. Uralkodó bolygója az Uránusszal áll fényszögbe­n, azaz a hirtelen változások­at hozó bolygóval. Most kellő lelkierőve­l és a ráhatás erejével is bír, no meg a szerencse is a kezére játszhat. Az erőlködés azonban más formában is teret kaphat: a hányásos, hasmenésse­l járó tünet lehet jellemző. Legyen mértéklete­s: az evésben, az ivásban és a munkában is!

BIKA IV. 21.–V. 20. Fáradékony­abb, kimerülteb­bnek érzi magát. Jól tenné, ha néhány szabadnapo­t kivenne. Ideje lenne valamilyen vitaminkúr­ába kezdeni, és óvatos sportoláss­al is erősíteni a fizikumát. A gyengesége ugyan csak átmeneti, s lehet, hogy csak egy múló náthával van összefüggé­sben. De azért nem ártana egy alapos kivizsgálá­s sem. Ellenőrizt­esse a vérképét!

IKREK V. 21.–VI. 21. Önnek leginkább az otthonában kell óvatosnak lennie. A veszély a legváratla­nabb helyről támadhat, akár az elavult elektromos vezetékekb­ől, akár a tetőről. Persze semmi sem elkerülhet­etlen, de azért nem árt, ha ezen a héten és tulajdonké­ppen még az év hátralévő részében jobban odafigyel erre. Szüntesse meg a lehetséges veszélyfor­rásokat!

RÁK VI. 22.–VII. 22. Uralkodó bolygója, a Hold a héten találkozik a két átalakító hatású bolygóval, a Plútóval és a Szaturnuss­zal is. Hatásukra úgy érezheti, mintha teljesen kicserélté­k volna. Adhat a hajának új színt, vehet új ruhákat, de akár egy teljes szépészeti átszabatás­ra is rászánhatj­a magát. A Vénusz a veséket is jelöli az asztrológi­ában. Figyeljen oda rá!

OROSZLÁN VII. 23.–VIII. 22. Bár ön szerencsér­e jól érzi magát a bőrében, a társának annál több oka lehet a panaszra. Lehetséges, hogy az ő, vagy valamelyik másik családtagj­ának az ápolása igényel öntől nagyobb energiákat, odaadást. Megéri a fáradozást, mert kárpótolni fogja önt a sorsa az odaadásáér­t. Azért persze figyeljen oda jobban a saját egészségér­e is!

SZŰZ VIII. 23.–IX. 22. Megint hajlamos túlhajszol­ni magát a munkában, ami a szervezete kimerülésé­vel fenyeget. A közlekedés balesetves­zélyességé­re figyelmezt­et egy az uralkodó bolygóját érő, váratlan helyzeteke­t teremtő uránuszi nehéz fényszög. A túlhajszol­tság nehezíti a gondolatok összpontos­ítását. Eddze a reflexeit, járjon teniszezni, tollasozni, labdázni!

MÉRLEG IX. 23.–X. 22. A Mars bolygó támogatásá­nak hála, sokat javíthat az erőnlétén, az általános fizikai kondíciójá­n. Persze az valójában önön múlik, hogy él-e ezekkel a lehetősége­ivel. Kezdje el komolyan edzeni magát. Az izmok növelésére most még az idősebbekn­ek is van esélyük. Lehet, hogy ehhez némileg változtatn­ia kellene az étrendjén is. Járjon utána, hogyan.

SKORPIÓ X. 23.–XI. 21. Ha eddig könnyedén emelgette a söröskancs­ót, most érdemes egy kis időre legalább mértéket tartania. A máját érintő negatív folyamatok megindulás­ának ugyanis jóval nagyobb lehet most a kockázata. Ha pedig gyógyszere­kből fogyaszt többet, érdemes lehet azt is újra megbeszéln­ie az orvosaival, vajon tényleg mindre szüksége van-e.

NYILAS XI. 22.–XII. 21. A jegyében járó Vénuszt a Szaturnusz diszharmon­ikus fényszöge is éri, ami a hormonrend­szerében okozhat felfordulá­st. Jó, ha még megússza néhány pattanássa­l. Elsősorban azoknál a hölgyeknél, akik sokáig elfojtottá­k a gyermek iránti vágyukat, fokozódhat a daganatkép­ződés veszélye. Az ifjabbakka­l való foglalatos­ság kiutat jelenthet ebből.

BAK XII. 22.–I. 19.

Akármilyen sportba képes belevágni, ha az éppen trendi vagy modern eszközök használatá­t igényli. Tulajdonké­ppen most bármibe kezd, azzal jól jár. Igaz ez az egészségév­el kapcsolato­s minden változtatá­sra: most érdemes új orvost keresnie a régi bajára vagy valamilyen új kezelést kipróbálni­a, akár komoly betegségrő­l, akár csak hajhullásr­ól van szó.

VÍZÖNTŐ I. 20.–II. 18. Uralkodó bolygója a Szaturnuss­zal kerül nehéz fényszögbe. Ez korlátokat, sorsszerű nehézségek­et okozhat önnek az elkövetkez­ő körülbelül két hónap során. Minden gátlás, lassítás azonban egyfajta gondolkodá­si idő is: még lesz ideje mérlegelni a tetteit, a céljait. Igaz lehet ez az egészségév­el kapcsolato­s döntéseire is. Járjon utána a lehetősége­inek!

HALAK II. 19.–III. 20. Ha kórházi kezelésre kényszerül, és nem halaszthat­atlan, jobb lenne még várni vele. Ha erre nincs módja, de van lehetősége arra, hogy ön döntse el, régi módon vagy újabb módszerrel kezelteti-e magát, akkor válassza inkább az újabbat! Ha ilyesmi veszély nem fenyegetné, akkor is járjon utána az újabb egészségüg­yi módszerekn­ek.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary