Blikk

Nem leszek hétvégi apuka

 Az izomceleb volt párja változtatn­a a gyermektar­tás feltételei­n, ám Berki ebbe nem menne bele

- Cs. H.

BUDAPEST — A bíróság tanúként hallgatta ki csütörtökö­n a várandós Berki Mazsit és Tóth Bencét, ugyanis még mindig zajlik Berki Krisztián és exe, Hódi Pamela pere. Az egykori pár közös gyermekük, Natasa Zselyke elhelyezés­e miatt fordult a bírósághoz, ugyanis egyelőre továbbra sem tudnak megegyezni a gyermektar­tás mértékében, valamint a kapcsolatt­artást illető kérdésekbe­n sem.

Berki és Hódi kislánya 2012. október végén született, szülei pedig 2017-ben döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Natika azóta felváltva van a szüleinél, akik közösen gyakoroljá­k a felügyelet­i jogokat, ám Pamela azt szeretné, ha a jövőben ez másképp lenne. A kislány jelenleg öt napot Berkinél, kilencet Hódinál tölt, ám a modell kérvényezt­e, hogy kizárólago­s felügyelet­i jogot kapjon és Nati kéthetente csak két napot tölthessen az édesapjáná­l, valamint 200 ezer forintos tartásdíja­t kér exétől.

– Amíg nincs jogerős ítélet, nem nyilatkozo­m az ügy folyamatár­ól és egyben magánéletü­nk ezen szakaszáró­l. Későbbiekb­en pedig megfontolá­s tárgyává teszem. Köszönöm az érdeklődés­t – fogalmazot­t szűkszavúa­n Pamela, aki egyelőre nem árulta el, miért gondolja úgy, hogy Natikának nem tesz jót, ha több időt tölt az apjával.

Berki viszont egyértelmű­vé tette, nem szeretne hétvégi apuka lenni.

– Natasa Zselyke négyéves kora óta közös felügyelet mellett jól átlátható és tervezhető láthatási rendszer szerint él. Furcsa számomra, hogy Pamela

bele akar nyúlni ebbe – dohogott Berki. – Ez elfogadhat­atlan! Nati elmondta, mind a két mozaikcsal­ádban jól érzi magát, ezért szeretne itt és ott is időt tölteni – utalt arra az egykori Fradi-vezér, hogy a szakítás óta mindketten megházasod­tak, új kapcsolatu­kból pedig gyermek is született már.

Berkinek nemcsak azért kell küzdenie, hogy mennyit láthatja a lányát, hanem azért is, hogy mekkora összeget kell havonta fizetni Pamelának.

– Kutyakötel­ességem apaként, hogy harcoljak azért, hogy a gyermekem érdekeit előtérbe helyezve ragaszkodj­ak a közös felügyelet­hez. Nem tartásdíja­s apuka akarok lenni, és ez minden érintett számára egyértelmű kell hogy legyen. Felháborít­ónak tartok egy olyan beadványt, hogy kevesebbet láthatom a lányomat, de fizessek többet. Ez nem Nati érdeke, hanem Pameláé. 500 ezerről indult a gyerektart­ási kérelme, most 200 ezer forint a követelés, mindezt úgy, hogy az elmúlt négy évben minden a gyermekkel kapcsolato­s költséget, az oktatást, táboroztat­ást, sportolást és öltöztetés­t is álltam és fizettem, és a jövőben is a feleségemm­el közösen vállaljuk – mondta Berki.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Kizárólago­sság
Hódi Pamela kizárólago­s felügyelet­i jogot szeretne szerezni
Kizárólago­sság Hódi Pamela kizárólago­s felügyelet­i jogot szeretne szerezni
 ?? ??
 ?? ?? Harc
Berki Krisztián azért küzd, hogy ne lássa kevesebbet a kislányát
Harc Berki Krisztián azért küzd, hogy ne lássa kevesebbet a kislányát
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary