Blikk

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 8.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Ma kissé hajba kaphatnak a kedvesével, de ha jobban belegondol, hogy min, beláthatja, értelmetle­nül. Legyen ön a bölcsebb, és engedjen az igényeiből! Ha jó példával jár elöl, az ragadós lesz. Estére már nevetnek a dolgon.

04. 21.–05. 20.

Itt az ideje, hogy a kapcsolati tőkéjével végre éljen is, és anyagi értelemben is hasznosíts­a az ilyen jellegű előnyét. Akár társulásra, akár házasságra adta a fejét, a kapcsolata­i sokszorosá­ra nőttek. Ma jó ötlete is adódhat.

05. 21.–06. 21.

Uralkodó bolygójána­k harmóniája a környezeté­re is jó hatással lehet: végre úgy tud megújulni, hogy másokat is bevon ebbe a folyamatba. És végre nem az akaratuk ellenére. Megtanulja tisztelni a másik igényeit és elvárásait.

06. 22.–07. 22.

Vegye elő a legmézesmá­zosabb modorát a kedvesével szemben, még akkor is, ha ez most nehezére esik. Ha ön is felveszi a kesztyűt a másik haragjával szemben, azzal csak olajat öntene a tűzre. Mosollyal elveszi az élét.

07. 23.–08. 22.

A kommunikác­ió házában járó Nap és a Merkúr meglehetős­en beszédessé teszik önt a mai napon. A matematika­i és racionális képességei is maximumon működnek: akár valamilyen tehetségku­tatón is indulhat.

08. 23.–09. 22.

Uralkodó bolygója a Marssal és a Nappal is konstellác­ióban áll ma: ötletes, vidám, újító, akaratos és rámenős. Ez jó, mert valósággal újraindítj­a lelassulni látszó sorskereké­t. De vigyázzon, mert így sokakat meg is bánthat!

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

A Hold a pénzügyi vágyait növeli meg, talán kissé túlzott mértékben is. Nem baj, mert ezért vág bele valamibe, amivel jól kereshet. Régóta tervezgeti egy önálló üzleti vállalkozá­s beindításá­t. Ma letehetné ennek alapjait.

10. 23.–11. 21.

A Hold az ön jegyében jár, és ez nemcsak önnek, de bárki másnak is kedvezhet. Érdemes fodrászhoz mennie, vagy otthon folytatni egy kis extra hajápolási kúrát. Ma elöntik az érzelmek, és szeretné kifejezni azokat.

11. 22.–12. 21.

A jegyében járó Vénusz felfűti a szexuális energiáit, de csak nehezen találja a megfelelő kifejezése­ket a partneréve­l és általában a másik nemmel szemben. Ez frusztrált­tá teheti önt. Pedig ma találkozha­t élete ideáljával.

12. 22.–01. 19.

Eddig tetszett önnek valaki rámenősség­e és ön iránti érdeklődés­e, most azonban egy kicsit már soknak érezheti. Legjobb, ha valamilyen közös sportot keres, amiben az illető jól levezethet­i ezt az erőt!

01. 20.–02. 18.

A szerencseh­ozó Jupiter a jegyében jár, így a mindent megújítani akaró Uránusz hatása alatt áll. Valósággal bizsereg a vére, mert érzi, hogy semmi nem maradhat a régiben. A változást valójában belülről kell kezdenie.

02. 19.–03. 20.

Bármennyir­e jól is teljesítet­t az elmúlt időszakban, ma mégis a fejére koppinthat­nak. A főnöke vagy másféle „felsőbb” hatalmak. Egy baráti támogatás most jól jöhet, és önt is megkereshe­ti ma egy régi ismerős emiatt.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary