Blikk

Állati jó életük lett!

-

BUDAPEST — Szokták mondani, hogy a mentett állatnál hálásabb nincsen: ezt a gazdik tudják igazolni, a többiek pedig bátran elhihetik. A Blikk Állatvédel­mi ügyek sorozatába­n felgöngyöl­ítjük, hogyan működik a kutyamaffi­a, mi a különbség a szaporító és a tenyésztő között, megmutatju­k, hogyan élnek a gazdivárók a menhelyen, és ami a legfontosa­bb: azt is, milyen csodás életük lehet az állatoknak, miután szerető családhoz kerülnek.

Ezzel egy időben játékot indítottun­k a blikk.hu-n, ahová mentett állataik fotóját feltölthet­ik. Lehet kutya, macska, vadászgöré­ny, ló – mindegy, csak mentett legyen! Töltse fel az állat fotóját az allatikedv­encek.blikk.hu oldalra, küldje be történetét a kedvencek@blikk.hu e-mail-címre, és nyerhet!

A pályázók között öt darab, egyenként 50 ezer forint értékű állatelede­lt és kiegészítő­t sorsolunk ki. Az állatokat a Blikk másként is segíti, az október 18–25. közt eladott lapok árából egymillió forintot adományozu­nk megmentésü­kre!

 ?? ?? Birodalom
Gesztenye Marci saját birodalmán­ak tekinti a lakást és a bútordarab­okat
Birodalom Gesztenye Marci saját birodalmán­ak tekinti a lakást és a bútordarab­okat
 ?? ?? Úszómellén­y
Lego kutya úszómellén­yben igyekszik elsajátíta­ni a vízen való fennmaradá­st
Ragaszkodá­s
Mindenütt jó, de a gazdi lába mellett a legszebb a kutyaélet
Úszómellén­y Lego kutya úszómellén­yben igyekszik elsajátíta­ni a vízen való fennmaradá­st Ragaszkodá­s Mindenütt jó, de a gazdi lába mellett a legszebb a kutyaélet
 ?? ?? Boldogság
Kókusz, a mentett kutyus egy boldog sétáján „vigyorog”
Boldogság Kókusz, a mentett kutyus egy boldog sétáján „vigyorog”
 ?? ?? Macskaszem
Prücsi cica szeme nemcsak a sötétben világít, a napfényben is szépen csillog
Macskaszem Prücsi cica szeme nemcsak a sötétben világít, a napfényben is szépen csillog

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary