Blikk

109 millióért eladó Emilióék háza

-

BUDAPEST — Most bárki beköltözhe­t Emilio és Tina csodás otthonába, persze csak akkor, ha mélyen a zsebébe tud nyúlni, ugyanis az énekes és felesége 109 millió forintot kér a mesés ingatlanér­t. A zenész elmondta lapunknak, hogy miért hirdetik a fővárosköz­eli ingatlant, amelyben mind a mai napig a Sláger TV Drága családom című realityműs­orát is forgatják.

– Négy éve költöztünk be ide, minden a mi terveink szerint készült, csodálatos ház, amiben a szívünk és a lelkünk is benne van – kezdte lapunknak Emilio. De ha ennyire szereti otthonát Emilio, akkor miért válik meg tőle?

– Egyből azt hitték sokan, hogy Tinával válunk, ezért áruljuk a házat, de erről szó sincs, csak kinőttük. Vivike már nagy, kell neki egy tágas, csajos szoba, és nekünk is szükségünk van nagyobb térre. Ezért döntöttünk úgy, hogy építkezünk. Az még legyen titok, hogy hol, de elárulom majd, amint lehet – mondta lapunknak nevetve Emilio.

Cs. H.

 ?? ?? szeretnéne­k költözni
Döntés
Emilio és Tina már négy éve laknak a házban, nagyon szerették, de a költözés mellett döntöttek
szeretnéne­k költözni Döntés Emilio és Tina már négy éve laknak a házban, nagyon szerették, de a költözés mellett döntöttek
 ?? ?? Cserére várnak
A fővárosköz­eli luxusottho­nból egy nagyobba
Cserére várnak A fővárosköz­eli luxusottho­nból egy nagyobba

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary