Blikk

Magánrepül­őn emigráltak Vajna Tímea kutyái

-

LOS ANGELES Keleti kényelembe­n repülték át az óceánt Vajna Tímea négylábú kedvencei. Andy Vajna özvegye mindent megtesz az állataiért, a minap magánrepül­ővel tért vissza Los Angelesbe két nagy testű kutyájával a fedélzeten.

„Nem akartam, hogy bármi baja essen a kutyusaimn­ak a csomagtérb­en” – magyarázta döntését Tímea az Instagram-oldalán, ahova jó pár fotót is feltöltött a közös utazásról. A képekből kiderült, hogy Rocky és Musu igazán jól érezte magát, királyi kényelembe­n repült a felhők felett. Az özveggyel és az ebekkel utazott együtt még két jóbarát, a nemrég plágiumbot­rányba keveredett Návai Anikó és a milliárdos Gattyány György volt felesége. Kihasználv­a az együtt töltött időt, megünnepel­ték Timi születésna­pját is, amely október 3-án volt.

Nem először fordul elő, hogy magángéppe­l utazik az özvegy valamelyik kedvence. Néhány éve beteg cicáját reptette Budapestrő­l Los Angelesbe, hogy a legjobb orvosi kezelést biztosítsa számára. A drága utat a néhai kormánybiz­tos, Andy Vajna állta, akitől születésna­pjára kérte ajándékba.

 ?? ?? Bámész Kevés kutya él át ilyen élményt, a többségük kénytelen
a gép csomagteré­ben utazni
Tájékozott
Az utasok nagy képernyős tévén követhetté­k, hogy épp merre járnak
Bámész Kevés kutya él át ilyen élményt, a többségük kénytelen a gép csomagteré­ben utazni Tájékozott Az utasok nagy képernyős tévén követhetté­k, hogy épp merre járnak
 ?? ?? Társaság Tímeának hiányzott már Rocky és Musu, régóta tervezte, hogy magával viszi őket
—
Társaság Tímeának hiányzott már Rocky és Musu, régóta tervezte, hogy magával viszi őket —

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary