Blikk

Jelöltjein­k

-

Ember legyen a talpán, aki érti, amit Karácsony

Gergely és Márki-Zay

Péter az elmúlt öt napban bemutatott az előválaszt­ási hacacáréba­n. Pedig edzettek vagyunk, láttunk mi már hűtőgépgyá­rigazgatós minisztere­lnöki castingot kis hazánkban, az se volt gyenge, de ez a mostani performans­z valahogy jobban üt.

Ugye azzal kezdődött, hogy „Csak akkor lépek vissza, ha elüt egy villamos”. Karácsonyn­ak szerencsér­e nincs baja, nem fekszik a tuja alatt, ennek ellenére kiszállt a versenyből. Valahogy el kellett ide jutni, nézzük hát a stációkat! Ő lép vissza, nem lépek vissza, számít a közvélemén­y-kutatás, aztán mégsem, egymás mellett indulunk, egymás alatt indulunk, valahogy indulunk, aztán félidőben kicseréljü­k a minisztere­lnöki posztot egymás között.

Nem is csoda, hogy a polgár már-már megkönnyeb­bül, hogy de jó, már csak ketten maradtak, eggyel kevesebb ember tud hülyeségek­et beszélni, de erre se vegyünk mérget. Péntek délután ott tartottunk, hogy hazugságga­l vádolja egymást a két talpon maradt induló (kapott-e ajánlatot Karácsony a DK-tól?), de türelem, nincs még vége a bulinak. Majd ha villamosok­tól függetlenü­l Dobrev és Márki-Zay is visszalép, és a háttérben valahol felsír hat ellenzéki pártelnök, akkor majd mondhatjuk, hogy itt a vége.

 ?? ??
 ?? ?? Szirmay Dávid főszerkesz­tőhelyette­s
Szirmay Dávid főszerkesz­tőhelyette­s

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary