Blikk

„Az embereknek őszintének kellene lenniük”

- Gáspár Evelin influensze­r Cs. H.

► Büszke magára, amiért harmincöt napig nem esett ki a Survivorbő­l?

– Igen, mert bebizonyít­ottam, hogy bármire képes vagyok. Nagyon jót tett az önbecsülés­emnek az RTL Klub műsora, és megtanulta­m, hogy nem szabad alulértéke­lnem magamat. Már a verseny előtt tudtam, hogy egy belevaló, életrevaló csaj vagyok, de kint rájöttem, hogy emberileg és jellemben is topon vagyok.

► Sajnálta, hogy kiesett?

– Megkönnyeb­bülés volt számomra. A Holtak Szigetére kerülés után tudtam, hogy nincs esélyem arra, hogy viszszatér­jek a versenybe, ráadásul már mentálisan és fizikailag is gyenge voltam.

► Mi volt az első dolga, miután elhagyta a szigetet? – Felhívtam anyukáméka­t, nagyon jó volt őket hallani. Mire a szállodába értem, sietnem kellett, mert a vacsora vége felé jártunk, ezért zuhanyzás nélkül rohantam le enni több mint egy hónap éhezés után. Persze jól el is rontottam a gyomromat. Utána vettem egy forró zuhanyt, a hajamat négyszer mostam meg, és imádtam, hogy végre megfésülkö­dhettem.

► Van, amit utólag másképp csinálna?

– Nem. Azt gondolom, hogy az embereknek őszintének kellene lenniük. Nekem ami a szívemen, az a számon. Nem taktikázom, nem okoskodom, ha valami bajom van, azt elmondom, mások példát vehetnének rólam.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary