Blikk

Kacsaként dalolászot­t Kiszel Tünde

-

BUDAPEST — Egyetlen nyomozó sem találta ki, hogy Kiszel Tünde rejtőzik a kacsajelme­z alatt az Álarcos énekes színpadán. A naptárdíva elárulta lapunknak, miért mondott igent a felkérésre, valamint azt is, hogy mit élvezett legjobban a forgatás alatt.

– Igazság szerint nem mondtam rögtön igent, kértem egy kis gondolkodá­si időt. Úgy éreztem, hogy a tánc, az ének túl nagy kihívás, de végül belevágtam és utólag sem bántam meg. Életem egyik nagy kalandja volt, amelynek minden percét élveztem – kezdte lapunknak Kiszel, akivel több mint tíz éve már kiadtak egy dalt, amelyhez klip is készült. – Jaj, hát arról inkább nem is beszélnék.

Az egy paródia lett, amelyről ha tudom az elején, hogy ez lesz, nem vállaltam volna. Itt, ebben a műsorban tudtam azt nyújtani, ami én vagyok, és itt kiderült, hogy milyen a valódi énektudáso­m.

Remekül leplezte magát Tünde, bár a nyomozók kimondták a nevét, a végső tippeknél mégsem tudták, hogy ő van a jelmez alatt, a barátai azonban sejtették.

– Néhányan már mondták nekem, biztosan én vagyok a kacsa, de természete­sen mindent tagadtam. Egyedül a lányomnak, Donatellán­ak árultam el a titkot. A nyomozók még azt sem tudták eldönteni, férfi vagyok-e vagy nő, tippeltek Oszvald Marikára és Rudolf Péterre is. Nagy megtisztel­tetés,

 ?? ?? Emlék
Emlék

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary