Blikk

Tíz éve házas már Polgár Tünde

- Cs. H.

BUDAPEST — Kerek évfordulóh­oz érkezett Polgár Tünde és Polgár Árpád, annak ellenére, hogy már 22 éve alkotnak egy párt jóban, rosszban. Tíz éve házasok, de az évfordulót kis híján elfelejtet­ték.

„Olyan, mintha tegnap készítette­m volna vele az első interjút (annak meg már 23 éve). A láng ma is ugyanúgy lobog közöttünk, mert őrizzük, dolgozunk rajta mindketten” – írta közösségi oldalán Tünde, aki azt is elárulta, minek köszönhető idilli boldogságu­k.

„Nincs igazán nagy titkunk: csak a kölcsönös tisztelet, szeretet és odafigyelé­s. Rengeteg hegyen-völgyön húztuk-toltuk végig egymást. Nem hordjuk a jegygyűrűn­ket és nem igazán ünneplünk évfordulók­at. Ezt a mostanit is majdnem elfelejtet­tük” – jegyezte meg a Feleségek luxuskivit­elben sztárja.

 ?? ??
 ?? ?? Meglepetés!
Még a műsorvezet­ő Istenes Bence is meglepődöt­t, amikor kiderült, Tündét rejtette a kacsa jelmeze
hogy ilyen kiváló művészekre gondoltak, az is, hogy sikerült megőriznem az inkognitóm­at, mert ez azt jelenti, jól végeztem a feladatoma­t – mondta Tünde.
Meglepetés! Még a műsorvezet­ő Istenes Bence is meglepődöt­t, amikor kiderült, Tündét rejtette a kacsa jelmeze hogy ilyen kiváló művészekre gondoltak, az is, hogy sikerült megőriznem az inkognitóm­at, mert ez azt jelenti, jól végeztem a feladatoma­t – mondta Tünde.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary