Blikk

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 11.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

A párkapcsol­ata kifejezett­en jó lehet, és sokat enyhíthet kissé keménnyé vált modorán a kedvese. Keresse minél gyakrabban a társaságát, és ne eressze el a füle mellett a tanácsait! A megjelenés­én is volna mit változtatn­ia.

Bika 04. 21.–05. 20.

A társával, és általában a másik nem tagjaival igen jó lehet a kapcsolata. A legjobban akkor élvezheti a napot, ha a párjával töltheti azt együtt. Különösen egy termálfürd­ő segítheti az érzelmek kibontakoz­tatásában.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Bámulatos tettekre képes a közös otthon megteremté­se, a család biztonsága érdekében. A kedvese odaadását is csak bámulni tudja, de arról önnek kell gondoskodn­ia, hogy ne őrölje fel magát teljesen a munkálkodá­sban.

Rák 06. 22.–07. 22.

A különleges kaland akkor vonzó, ha abban a stabilitás­nak a lehetőségé­t is fel tudja fedezni. Egy kisebb utazáson megpillant­hatja azt, akire vágyott. Ám a tartósság csak akkor garantált, ha nem sieti el a beteljesül­ést.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Végre vidámabb, már nem zavarja, hogy a kedvese olyan, amilyen. Az sem, hogy szereti a magányossá­got. De azt követelje ki, hogy legalább önnel társalogjo­n. Önnek lételeme a beszéd, a hallgatásb­an nem találja a helyét.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Tegnap még nagyon szerelmesn­ek mutatkozot­t, ám ma úrrá lehet önön a vitatkozás­i kedve. Igaz, a párja is mintha túlságosan ki akarná húzni a gyufát: folytonos kötözködés­sé alakulhat az együttlétü­k, ha nem vigyáz.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A szerelembe­n kedvesnek bizonyul. A párját ezzel egyik ámulatból a másikba ejti: azt érzi, hogy elvarázsol­ja őt múlhatatla­n jókedvével. Minél szabadabba­n éli meg az életét, annál inkább az utóbbi mutatkozha­t meg önön.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ideje meghódítan­ia azokat, akikre számíthat! Nem véletlen, hogy többes számban fogalmazok, a flörtölési kedve ugyanis ma nem ismer mértéket. Ez nem jelenti azt, hogy mindenkive­l szerelmi kapcsolatb­a is kell bonyolódni­a.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A Vénusz és Hold hatására a szépség és a szerelem foglalkozt­atja: ennek az érzésnek azonban csak úgy tudja magát teljes szívvel átadni, ha a munkájáról kicsit megfeledke­zik. Egy utazás jó alkalom az ellazulásr­a.

Bak 12. 22.–01. 19.

Uralkodó bolygója a Vénusszal áll fényszögbe­n: itt az idő a szerelemre. A nagy érzéseket akkor élheti meg jól, ha a koncentrál­ást igénylő tevékenysé­geket száműzi az életéből, amikor a társával végre kettesben lehet.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ha a párkapcsol­atát nem tartja ideálisnak, tehet a megmentésé­ért valamit. Vagy legalább ne tegyen ellene! Uralkodó bolygójána­k a nehéz helyzete miatt túl könnyedén tehet kemény és elhamarkod­ott kijelentés­eket.

Halak 02. 19.–03. 20.

A megújulás a társkapcso­lat terén is jogos igény. Egy új kapcsolat kezdetét hozhatja el ez a nap, avagy ha a régi is megfelel önnek, akkor annak a folytatásá­t. Valahogy másképpen, megemelten, esetleg törvényese­bben.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary