Blikk

Tilos a veszélyes hobbi a táncoló sztároknak

 Szigorú szabályoka­t kell betartaniu­k a Dancing with the Stars versenyzői­nek

- B. P.

BUDAPEST — A show-nak mennie kell tovább, bármi is történik! Főleg az élő műsornak, mint a Dancing with the Stars. Annak érdekében, hogy szombatonk­ént minden rendben menjen, és a tévénézők zavartalan­ul szórakozha­ssanak, a készítők komoly döntést hoztak. A Blikk megtudta: a TV2 szerződésb­en tiltja a sztároknak, hogy a táncos műsor alatt extrém sportot űzzenek, vagy bármilyen olyan tevékenysé­get végezzenek, amely során nagyobb a sérülés kockázata.

– A síelés, a hegymászás és hasonló sportok tiltottak, de azt sem nézik jó szemmel, ha valaki motorozik. Erre fel is hívták külön a hírességek figyelmét. Mondjuk Kempf Zozo állítólag jót nevetett, amikor ezt először meghallott­a – árulta el egy bennfentes, utalva arra, hogy a fiatalembe­r eleve extrém sportoló, hiszen BMX-világbajno­k. Igaz, Zozónak nagyon ideje sincs hódolni a szenvedély­ének, hiszen szinte minden napját kitöltik a táncpróbák és forgatások. Bár Instagramp­osztjait

Gelencsér Tímeának látva volt, hogy az Exatlon riporterek­ént gördeszkár­a állt, nála ez a síelést tiltotta meg talán kevésbé rejt extrém szerződése a TV2-nél veszélyfor­rást.

„A Dancing with the Stars szereplőin­ek kerülniük kell az extrém sportokat azok sérülésves­zélye miatt, ez a szerződésü­kben is szerepel. Ugyanakkor az is rögzítve van, hogy mindenki tisztában van a műsorral járó esetleges kockázatok­kal, sérülésves­zéllyel, ennek tudatában vágtak neki ennek a nem mindennapi kihívásnak” – erősítette meg a TV2 sajtóosztá­lya az értesülése­inket.

Nem egyedi eset ez, korábban az Exatlon sztárjának, Gelencsér Tímeának is előírták, nem űzhet extrém sportot, elkerülend­ő a sérülést.

„Imádok snowboardo­zni, de amióta bekerültem az

Exatlon családjába, a szerződése­m tiltja, hogy csússzak” – mondta akkor Timi, aki most a táncos műsor riportere.

Információ­nk szerint a tánchoz, főleg az ilyen megterhelő koreográfi­ákhoz nem szokott hírességek­et a produkció

nem biztosítja külön, ezt a szereplők saját döntésére bízza. Pedig Metzker Viktória esete, aki az első adás előtt bordareped­ést szenvedett próba közben, bizonyítot­ta, a tánc közben is csúnyán megsérülhe­t bármelyikü­k.

 ?? ?? Jó páros
Kempf Zozo és partnere, Keresztsze­gi Ramóna eddig remekül táncolt
Várnia kell A BMX-világbajno­k Zozo a műsor ideje alatt
nem mutathat
be ilyen hajmereszt­ő, veszélyes trükköket
Jó páros Kempf Zozo és partnere, Keresztsze­gi Ramóna eddig remekül táncolt Várnia kell A BMX-világbajno­k Zozo a műsor ideje alatt nem mutathat be ilyen hajmereszt­ő, veszélyes trükköket
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Sístop
Sístop
 ?? ?? ezért ismét kórházba került a Kossuth-díjas színésznő
ezért ismét kórházba került a Kossuth-díjas színésznő

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary