Blikk

Deutsch Anita a TV2-re költözött

- B. P.

BUDAPEST — Micsoda meglepetés! A TV2 Jóban Rosszban című szappanope­rájában kapott szerepet a Barátok közt egykori sztárja, Deutsch Anita. A színésznő ráadásul egy igazi nagy belépővel érkezik meg, Fodor Zsófiként azonnal három férfi próbálja elcsavarni a fejét, majd végigbuliz­za velük az éjszakát.

– Ennyit még életemben nem nevettem forgatáson, mint itt. Többek között Hajdú Steve-vel, Matus Gáborral és Tóth Rolanddal

volt az első jelenetem – kezdett bele a színésznő, aki ugyan jó ideje nem forgatott, erre a lehetőségr­e azonnal igent mondott, mert bár a színpadon rengeteg különböző karaktert alakított, a képernyőrő­l a távolságta­rtó Szilágyi Andreaként ismerték.

– Bár a korábbi sorozat főszerepe csak egy karakter volt, sokan azonosítan­ak vele. Ez persze egyrészről dicséret, hiszen remélem, azt jelenti, jól csináltam a dolgom, de meglepett, hogy még a Jóban Rosszban szereplői is bevallottá­k, tartottak a velem való munkától – súgta meg a színésznő, aki nem az első egykori Barátok közt-szereplő, aki feltűnik a TV2 különböző műsoraiban. Férje, Kinizsi Ottó a Dancing with the Starsban versenyez, Kiss Péter Balázs szintén a Jóban Rosszban egyik szereplője, Szőke Zoltán és Fodor Zsóka a Nicsak, ki vagyokban lepleződte­k le, sőt a színész a Bödörékben is szerepet kapott.

 ?? ??
 ?? ?? Újra sorozatban
Deutsch Anita (mellette Tóth Roland) a Jóban
Rosszban című sorozatban kapott szerepet
Régi szerep
A Barátok közt rideg Szilágyi Andreájaké­nt emlékezhet­nek rá a nézők
Újra sorozatban Deutsch Anita (mellette Tóth Roland) a Jóban Rosszban című sorozatban kapott szerepet Régi szerep A Barátok közt rideg Szilágyi Andreájaké­nt emlékezhet­nek rá a nézők

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary